Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Folytatódik a 1D-láz

One Direction - Folytatódik a 1D-láz

A világsikerű One Direction soron következő, harmadik nagylemezéről nemrég bemutatta a felvezetőnek szánt Best Song Ever című kislemezét. A dal július 22-től megvásárolható digitálisan, maxi CD  megjelenésére még augusztus 19-ig várni kell.

A Best Song Ever  megjelenését követő 12 óra alatt 61 országban lett listavezető az iTuneson. A fülbemászó dallamú slágerhez már el is készült a videó, melyet a srácok Miamiban forgattak, Ben Winston rendező irányításával. Harryék elég nagy átalakuláson mentek át a klip kedvéért, hiszen  Zazyn Malik Veronica, a tipikus, nagy szemüveges, feszülő szoknyás titkárnő szerepébe bújt, Loius előrevetítve középkorú önmagát: szakállas, pápaszemes, kissé kopaszodó figurát alakít. Harry kapta a kissé esetlen marketinges szerepét, de a legdurvább átváltoztatáson talán Nial Horan esett át, aki egy igencsak élemedett korú, bár roppant elegáns urat kelt életre, míg Liam a hippiket idéző maskarában tetszeleg. 

One Direction - Folytatódik a 1D-láz

A dal, túl azon hogy a harmadik, Where We Are című nagylemez debütáló slágere, ez a nóta hivatott felvezetni a srácok első koncertfilmjét is. A rajongóknak már nem kell sokáig várni, hiszen augusztus 30-án már a legtöbb mozi műsorra tűzi az alkotást. A hazai fanatikusok feltehetően szeptember elején találkozhatnak először a magyar mozik kínálatában a filmmel. 

A 1D  jelenleg a Take Me Home című második stúdióalbumával turnézik. A zenekar tagjai a közelmúltban már 2014-es világkörüli turnéjuk első két állomását is bejelentették, amelynek keretén belül csak az Egyesült Királyságban és Írországban nyolc koncertet adnak majd. Az ügyeletes tinibanda mindeddig több mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, és a java még csak most jön! Már ha hihetünk az ígéreteknek.

 

Foto: http://hollywoodlife.com

2013. 07. 23. 16:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Folytatódik a 1D-láz cikk képei
One Direction - Folytatódik a 1D-lázOne Direction - Folytatódik a 1D-láz