Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Irány Agárd!

Edda - Irány Agárd!

Nosztalgikus érzésekkel, kedvelt hazai előadók élő koncertjeivel és a megszokott minőségben várja közönségét idén immár 37. éve az Agárdi Pop Strand.

Az Agárdi Popstrand koncertjeinek legnagyobb előnye, hogy a fellépőket nem kell távcsővel, vagy kivetítőn nézni, a zenekarok szinte testközelben játszanak, sajátos családias hangulatot teremtve a helyszínen.  

Az elmúlt több, mint 30 év alatt egy igen komoly törzsközönség alakult ki, akik visszatérő vendégei az az agárdi  eseménynek,  sőt mára már gyerekeikkel, unokáikkal közösen látogatnak el a Velencei tó partjára.

Edda - Irány Agárd!

A szervezők idén is a hazai zenei élvonalból hívtak előadókat, így fellépett már Keresztes Ildikó a  Bikini vendégeként, megvolt az elmaradhatatlan Edda koncert; Janicsák Vecával kiegészülve a Neoton is dalra csábított már, Caramel pedig a sikeres szimfonikus koncertjével várta rajongóit.

Azoknak, akik még eddig nem jutottak le Agárdra, a szervezők további csemegékkel szolgálnak. Július utolsó szombatján a MOBILMÁNIA, Ismerős arcok és Vikidál Gyula közös koncertje zárja a hetet. Augusztus első szombatján Szikora Robi és az R-GO lép fel, de augusztusban Demjén Ferenc, a Lord, és az Irigy Hónaljmirigy vendégeként Vastag Csaba és Kowalskiék is várják majd a közönséget. Az idei szezont augusztus 19-én a Benko Dixiland Band koncertje zárja.

2013. 07. 24. 12:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Baba 2015. 07. 18. 10:27
Klassz..))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Irány Agárd! cikk képei
Edda - Irány Agárd!  Edda - Irány Agárd!