Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Folyik a csepegtetés

Lady GaGa - Folyik a csepegtetés

Lady Gaga július közepén megtörte a csendet, elárulta új nagylemezének címét, majd a megjelenési dátumot. Azóta folyamatosan adagolja az albummal kapcsolatos információkat. Mindent tökéletesen előkészít.

Az Artpop című nagylemez november 11-én kerül forgalomba, a beharangozó dal augusztus 19-én érkezik. Lady Gaga ismét elkezdte használni a Twittert, a közösségi oldalon jelentette be, hogy az Applause vezeti fel az albumát – a szerzemény borítója már publikus. A fotón a New York-i énekesnő fekete sapkát visel, az arca festékfoltos, sok színben tündököl. „A borítókép azt fejezi ki, hogy nem egyetlen ikon vagyok, hanem én vagyok minden ikon. Olyan ikon, aki a paletta minden egyes színét minden pillanatban magában hordja” – mondta a Women’s Wear Daily (WWD) lapnak. Élőben augusztus 25-én az MTV Video Music Awardson mutatja az Applause-t. A dal megjelenése után már megrendelhető lesz a nagylemez.

Lady GaGa - Folyik a csepegtetés

Lady Gaga javarészt a csípőműtétje miatt az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról, a harminc év alatti hírességek közül mégis ő kereste a legtöbbet 2012 júniusa és 2013 májusa közöttaz amerikai Forbes magazin kimutatása szerint. A 28. életévében járó énekesnő nagyjából 80 millió dollár bevételre tett szert. (Új Szó)

Puha József

2013. 08. 06. 0:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Folyik a csepegtetés cikk képei
Lady GaGa - Folyik a csepegtetésLady GaGa - Folyik a csepegtetés