Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Avril új nagylemeze az Avril Lavigne címet kapta

Avril Lavigne - Avril új nagylemeze az Avril Lavigne címet kapta

A Girlfriend és a Complicated dalokkal világhírnevet szerző kanadai énekesnő, Avril Lavigne a napokban megmutatta legújabb nagylemezének borítóját és a címét is elárulta.

Avril soron következő, szám szerint ötödik korongja nemes egyszerűséggel az Avril Lavigne címet kapta, a borítón pedig a fiatal hölgy glammodelleket megszégyenítő fotója szerepel. A hírt Avril személyesen adta közre hivatalos Twitter-oldalán. Azt is megosztotta rajongókkal, hogy gyakorlatilag kész az anyag, igaz az apróbb simítások még hátra vannak, de nagyobb változtatás, ami késleltethetné a debütálást,  már biztosan nem lesz. Szerinte rockosabb, pörgősebb és egyben vidámabb is lesz, mint az eddig megjelent albumai. A régóta várt korongon az ifjú férj, a Nickelback frontembere Chad Kroeger, illetve az az ex-Evanescence tag, David Hoghes is közreműködik., de ha hagyatkozhatunk a pletykákra egy duett erejéig Marilyn Manson is feltűnik majd.

Avril Lavigne - Avril új nagylemeze az Avril Lavigne címet kapta

A szőkeség első albumát 2001-ben adta ki Let Go címmel, melyet 2004-ben az Under My Skin követett. A The Best Damn Thing 2007-ben készült el, majd négy év kihagyás után a  Goodbye Lullaby-val jelentkezett 2011-ben. Az ötödik lemez megjelenési időpontja egyelőre nem ismert, de ha minden jól meg a rajongók még az idén hallgathatják.

Avril élete végre sínen van: magánélete remek, és a szakmai sikerek is jönnek szépen sorban. Mindemellett remek üzletasszonynak is bizonyult, hiszen nem csak saját ruhamárkája jelent meg szerte a világban, hanem már három különböző parfümöt és egy manikűrkollekciót is piacra dobott.

2013. 08. 09. 16:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Avril új nagylemeze az Avril Lavigne címet kapta cikk képei
Avril Lavigne - Avril új nagylemeze az Avril Lavigne címet kaptaAvril Lavigne - Avril új nagylemeze az Avril Lavigne címet kapta