Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A rekordhalmozó Calvin Harris

Calvin Harris - A rekordhalmozó Calvin Harris

Ahogy megjósoltuk, Calvin Harris a brit listán áprilisban felállított rekordját saját maga döntötte meg. A skót dalszerző-producer az első, aki egy nagylemezről nyolc zeneszámmal szerepelt a brit rangsor tízes mezőnyében. Korábban hét felvétellel Michael Jackson tartotta a rekordot.

Calvin Harris a múlt héten a kilencedikkel is bejutott, az Ayah Marar jordán énekesnővel készült Thinking About You a 14. helyről a kilencedikre lépett, a héten újabb egy helyet javított.

Az 1984-es születésű zenész tavaly ősszel forgalomba került 18 Months című harmadik stúdióalbumáról az Egyesült Királyságban a Rihannával készült We Found Love hat, a Florence Welchcsel készült Sweet Nothing egy hétig volt listavezető. Négy szerzemény az ezüstérmes pozícióig vitte: a Kelisszel készült Bounce, a Feel So Close, a Ne-Yóval készült Let’s Go és az Example-vel készült We’ll Be Coming Back. Ezek még a nagylemez megjelenése előtt járták meg a rangsort.

Calvin Harris - A rekordhalmozó Calvin Harris

A késői albumkiadás jócskán hozzájárult a rekordhoz, a korong tulajdonképpen most sem számít öregnek, és elképzelhető, hogy még egy dalt kimásolnak róla. A megjelenés óta a Tinie Tempah-val készült Drinking from the Bottle az ötödik és az Ellie Gouldinggal készült I Need Your Love a negyedik helyig jutott a szigetországban.

Puha József

2013. 08. 12. 7:26

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A rekordhalmozó Calvin Harris cikk képei
Calvin Harris - A rekordhalmozó Calvin HarrisCalvin Harris - A rekordhalmozó Calvin Harris