Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Earth, Wind & Fire újratöltve

Earth, Wind & Fire - Earth, Wind & Fire újratöltve

A 80-as évek egyik legnagyobb bulizenekara, a legendás Earth, Wind & Fire nyolc év kihagyás után új koronggal jelentkezik szeptemberben a Legacy Records gondozásában. Az albumon garantáltan vadiúj dalok kaptak csak helyet.

Eredetileg a banda 2012-ben szerette volna piacra dobni az anyagot, egészen pontosan az amerikai elnökválasztás idejére, ám hiába előzte meg hosszas egyeztetés és precíz munka a debütálást, a tagok úgy ítélték meg a végeredményt, hogy ez még nem az igazi. Akkor ígérték, hogy sokat nem kell várni majd a korongra, így idén szeptember 10-től már elérhető lesz az aranyságra borítójú Now, Then & Forever című nagylemez. A banda énekese, Philip Bailey közlése szerint az új anyag elkészítésében az egykori alapító tag, Larry Dunn és mások is közreműködtek.  Bailey szerint a tíz dalból álló új lemez nagyon friss hangzású, de nem fognak csalódni a régi rajongók, hiszen a megszokott klasszikus hangzásvilág újraéled. Maurice White és Ralph Johnson közel két évet munkálkodott a nagylemezen.

Earth, Wind & Fire - Earth, Wind & Fire újratöltve

A album címével a zenekar legfontosabb üzenetére szeretnék újra felhívni a rajongók figyelmét: az Earth, Wind & Fire zenéje örökké szólni fog. Verdine Withe az album kapcsán kiemelte, hogy megszokott groove-ok mellett igyekeztek bemutatni a zene sokszínűségét, melyet a változatos dalok is képviselnek.

Hogy felcsigázzák a közönséget, nyáron a felvezető dalt , My Promise címmel meg is jelentettek. A dal társszerzője a Grammy-díjas Siedah Garrett. A csapat jelenleg is turnén van, és mondanunk sem kell nagyon élvezik a zenélését, koncertezést újra együtt.

2013. 08. 26. 14:01

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Earth, Wind & Fire újratöltve cikk képei
Earth, Wind & Fire - Earth, Wind & Fire újratöltve Earth, Wind & Fire - Earth, Wind & Fire újratöltve