Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az ősz visszatérői

Listamustra - Az ősz visszatérői

Ez már az ősz – ez Koncz Zsuzsa egyik slágere. Szép ez a szeptember – ez Hernádi Judit és Kern András duettje. A zenészszakma is pár napja már őszi lázban ég.

A lemezcégek sorra jelentik be őszi albumaikat, amelyek között öt kisebb-nagyobb kihagyás után visszatérő sztáré is szerepel. A napokban mindegyikük újdonsággal jelentkezett.

 

Cher: Woman’s World

Az évszak legnagyobb visszatérője Cher. Nemcsak azért, mert legutóbbi stúdiólemeze, a Living Proof tizenkét éve, 2001 novemberében került forgalomba, hanem azért is, mert a hatvanhét éves amerikai díva már „visszavonult”. 26. stúdióalbuma a Closer to the Truth címet kapta, először Észak-Amerikában szerezhető be, szeptember 24-től, Európa legtöbb országában szeptember 30-tól vásárolható meg. A Woman’s World című táncos szerzemény vezeti fel, amelynek klipjében az énekesnő többek közt egy hatalmas, újságpapírcsíkokból összerakott parókában látható – a CD borítóján is ebben pompázik. Mellette különböző korú, alkatú és származású hölgyek szerepelnek a kisfilmben. „Az öregedés egy ribanc, nem szeretem. Aki azt mondja, hogy nem érdekli, az hazudik, vagy nem az a munkája, ami nekem” – vallotta be Cher a New York Timesban a napokban megjelent interjúban.

 

Elton John: Home Again

A brit piacon szeptember 16-án adja ki harmincadik, tizenöt dalt felvonultató The Diving Board című stúdiólemezét Elton John. A 67. életévében járó angol legenda a zongorára épülő, érzelmes Home Again című felvétellel harangozza be. A videójában egy idősödő férfi visszatér ifjúsága színhelyére. Elton nem szerepel benne. „Muszáj felidéznem a régi dolgaimat ahhoz, hogy pályámat új alapokra helyezhessem. A múlt tulajdonképpen nem érdekel, csak az, miben fejlődhetek” – mondta a sztár.

 

Eminem: Berzerk

Kanye West és Jay-Z után a hiphopvilág harmadik vezető rappere, a detroiti Eminem is visszatér – a hosszan készülő, a 2000-es The Marshall Mathers LP folytatásának szánt The Marshall Mathers LP 2 Észak-Amerikában november 5-én érkezik. A múlt héten, kedden debütált beharangozó Berzerk című szerzemény társproducere Rick Rubin. Eminem néhány hete egy londoni koncertjén megtiltotta a BBC-nek, hogy fotót készítsen vagy hangot rögzítsen. „Azt akartam, hogy azok, akik belépőjegyet váltottak, kiválasztottnak érezzék magukat. Az új albumról is előadtunk néhány dalt, azok pedig legyenek meglepetések a megjelenésig” – ezzel indokolta döntését.

 

Avril Lavigne: Rock N Roll

Akárcsak Eminem, Avril Lavigne is november 5-én rukkol elő az észak-amerikai piacon az ötödik stúdiólemezével. Erről a Here’s to Never Growing Up után a napokban a Rock N Roll című zeneszámát is megismerhettük, amelyet többek közt férjével, a nickelbackes Chad Kroegerrel írt. Az utóbbi kaotikus, animációs képkockákkal kiegészített klipjében a kanadai énekesnő a külsejével és viselkedésével is megbotránkoztat. Fűrészes gitárját nemcsak zenélésre használja, hanem egy cápafejű medvét is kivégez vele, ezzel megmenti az emberiséget. A szokatlanul hosszú, ötperces videóban az énekesnő még csókot is vált Danica McKellar színésznővel.

 

Enrique Iglesias featuring Romeo Santos: Loco

Azt egyelőre nem tudni, a spanyol szívtipró, Enrique Iglesias mikor jelentkezik stúdióalbummal, két dallal azonban már megörvendeztette rajongótáborát. Az angol nyelvű Turn the Night Up klipje után a múlt héten, hétfőn debütált a Romeo Santosszal készült, spanyol nyelvű Loco videója. A különböző énekhang ellenére tökéletes párost alkotnak. Enrique legutóbbi nagylemeze a 2010-es Euphoria. (Új Szó)

Puha József

2013. 09. 08. 11:49

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az ősz visszatérői cikk képei
Listamustra - Az ősz visszatérői