Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új maxi a botrány rappertől

Eminem - Új maxi a botrány rappertől

Az elmúlt években forgószélként süvített végig egy művész a világon, aki a köztudatba így vonult be: Marshall Mathers, vagyis Eminem. Ördögi látásmódja és őrült költészete sokakat felháborít, ám másfelől egy karakteres és rengeteg jó tulajdonsággal rendelkező fickó. The Eminem Show című új albumáról az első kislemez a Without Me, amely folytatja Eminem szövegi hagyományait és nem kímél senkit. A rapper keményen beszól a mai popzene legnagyobb sztárjainak is, megkapja a magáét Moby („öreg vagy már, hagyd abba, ma már nem hallgat senki technót”), a tinilányok kedvencei, az N’Sync, és a Limp Bizkit is, valamint keresetlen szavakkal illeti pereskedő anyját is.

Eminem nem kíméli az FCC-t, az amerikai rádiók műsorait felügyelő szervezetét sem és Lynne Cheney, az amerikai republikánus elnökjelölt felesége is említést nyer, amiért még 2000-ben Eminem szövegeit kritizálta.

Mindemellett mivel lehetne Amerikát per pillanat ennél jobban megbotránkoztatni? Természetesen azzal, hogy videójában Eminem Osama Bin Ladennek öltözik. Igaz előtte saját hősi kultuszát is kiröhögi.

Jónap Tamás

2002. 07. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új maxi a botrány rappertől cikk képei
Eminem - Új maxi a botrány rappertől