Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Startra kész Britney Jean Spears

Britney Spears - Startra kész Britney Jean Spears

A rádiók egy ideje már játsszák Britney Spears új, Work B**ch! című dalát, amely az eddigi egyetlen publikus zeneszám az énekesnő december 3-án megjelenő nyolcadik stúdiólemezéről.

Az album fő producere, a The Black Eyed Peas-frontember will.i.am szerint a szerzemény nem tükrözi az egész korongot, amely érzelmekkel teli, személyes nagylemez lesz.

Britney a napokban a londoni Capital FM reggeli műsorában osztott meg néhány információt az albumról, amely a Britney Jean címet kapta. Az énekesnő teljes neve: Britney Jean Spears. A címmel a személyesebb tartalomra utal. Azt szeretné, ha a közönség a gyengéd oldalát is megismerné, a nagylemezen több eddigi titkát fedi fel. A rajongók máris kombinálnak, olyan hírek kezdtek terjedni, hogy a cím tisztelgés Michael Jackson előtt, a Billie Jean című sláger révén. Sőt többen úgy gondolják, hogy az valamilyen formában hallható lesz az albumon. A dallistát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Britney Spears - Startra kész Britney Jean Spears

A Britney Jean című nagylemezen will.i.am mellett olyan szerzők és producerek dolgoznak, mint William Orbit, Naughty Boy, Danja vagy Sia Furler. (Új Szó)

Puha József

2013. 10. 24. 20:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Startra kész Britney Jean Spears cikk képei
Britney Spears - Startra kész Britney Jean SpearsBritney Spears - Startra kész Britney Jean Spears