Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A boldogságot árasztó Happy

Pharrell Williams - A boldogságot árasztó Happy

2014 első két hónapjában két hatalmas világsláger született. Az egyik megjárta a három legfontosabb zenepiac, Németország, az Egyesült Királyság és az USA listájának csúcsát, a másikat már csak pici választja el ettől a diadaltól. Az előbbi tucatsláger, fülbemászónak sem nevezhető, hiszen ha az ember egy-két napig nem hallja, el is felejti. A másik viszont elsőre beágyazta magát a hallójáratainkba.

Pitbull és Ke$ha dala, a Timber az amerikai listát három, a németet két, a britet egy hétig vezette. A zeneszám sikere a floridai rapper óriási népszerűségével magyarázható, ő napjaink vezető hiphopsztárja, futószalagon gyártott felvételei rendszerint a listák élvonalában landolnak. Mindent összevetve azonban Pharrell Williams Happyje már most nagyobb sláger. A szerzemény a brit rangsort három hétig uralta, a németben jelenleg is első, immár hatodik hete, az amerikai Billboard magazin Hot 100 listáján pedig második hete áll ugrásra készen az ezüstérmes pozícióban. (A rangsort negyedik hete Katy Perry és Juicy J slágere, a Dark Horse vezeti.) A Happy a Gru című animációs film második részének betétdala. Bizonyára évek múltán is örömmel emlékszünk vissza majd 2014 elejére, amikor ez az önfeledt boldogságot árasztó zeneszám hódított.

Pharrell Williams - A boldogságot árasztó Happy

A Virginia Beach-i Pharrell Williams a múlt héten jelentette be: a második szólólemeze a G I R L címet kapta, és március 3-án jelenik meg.

Puha József

2014. 02. 26. 15:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A boldogságot árasztó Happy cikk képei
Pharrell Williams - A boldogságot árasztó HappyPharrell Williams - A boldogságot árasztó Happy