Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beatles a Blahán

Kovács

Hogy az Abbey Road zebráján átkelő gombafejűek hátterében a Keleti pályaudvar látható? Így igaz, ám a különleges kép, mely Kovács „KoPé” Péter grafikus Alternative Budapest című sorozatának és kiállításának egyik kulcsdarabja, több remekkel együtt a Blahánál látható. Katt a részletekért!

Hihetetlenül könnyű Kovács „KoPé” Péter grafikus Alternative Budapest című, egyre bővülő sorozatának remekműveibe belefutni az interneten. Legfeljebb az ember nem tud róla, kinek az alkotásait látja! Például KoPé Szabadság-szobrot „állított” a 2014-es Eurovíziós Dalverseny győztesének, Conchita Wurstnak, s neki köszönhető, hogy nem a tanulóvezető, hanem Hulk törte rommá a Combinót a Bécsi úti végállomásnál.
A grafikus egyik leghíresebb műve egyébként a Beatles 45 évvel ezelőtt megjelent Abbey Road című albumborítójának „újragondolása”, mely első helyen szerepel a Blaha Lujza téri Courtyard by Marriott Hotelben megnyílt, és díjmentesen látogatható Alternative Budapest kiállításon. A 2014. június 30-áig látható tárlat számos különleges képet kínál a dunai cápától kezdve a Szabadság hídon átcsörtető T-Rexen keresztül a Petőfi téri Batman-szoborig...

Balajti Péter

2014. 05. 21. 5:18

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beatles a Blahán cikk képei
Kovács Kovács Kovács