Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Könnyebb lett a sztárok fogyókúrája

Robbie Williams - Könnyebb lett a sztárok fogyókúrája

A pletykák szerint Robbie Williams-től kezdve Kozsón és Geri Halliwellen át Ozzy Osbourne-ig énekesek sora vetette bele magát az Atkins-diétába. Sőt, Kanye West neje, Kim Kardashian is erre esküszik. Colette Heimowitz táplálkozáskutató szakértőkkel közösen tette még könnyebbé és egyértelműbbé a módszert, tévhiteket oszlatva el.

A sztárrapper, Kanye West gigaesküvőjének ékköve, Kim Kardashian büszkén hirdeti, hogy Atkins-diétával szabadult meg fölös kilóitól, de azt beszélik, Kozsó, Robbie Williams és a Spice Girlsből ismert Geri Halliwell is kipróbálta a hollywoodi sztárok körében slágernek számító módszert. Sőt, Ozzy Osbourne-ék nagy hívei a módszernek, olyannyira, hogy a feleség, Sharon Osbourne az Atkins nagykövete lett.

Bár a módszer lényegéről különféle rövid kivonatok röpködnek világháló-szerte, a hívek lelkes beszámolói mellett számos támadást is kapott a dr. Robert Coleman Atkins kardiológus diétája. Éppen ezért ragadott tollat az Atkins-nél dolgozó táplálkozás-szakértő, Colette Heimowitz, s Az új Atkins diéta – könnyedén című könyvében nem csak félreértések sorát tisztázza és a legújabb kutatási eredményeket osztja meg, de gyakorlatilag kézen fogja és komoly támogatásáról biztosítva vezeti végig a súlyfelesleggel küzdőt a négyfázisú úton.

Vajon mit lehet több száz oldalon keresztül magyarázni egy olyan diétáról, melynek lényege, hogy nem a zsírral kell vigyázni, hanem a szénhidráttal? Először is világos magyarázatot kap az olvasó a módszerről, arról, hogy mit miért enged, illetve miképpen mérsékel. Aztán a kötetből hamar kiderül, a szakember rengeteg időt töltött fogyókúrásokkal, így az elkezdés nehézségeit, a menet közben jelentkező akadályokat is tökéletesen ismeri. Sőt, ezekhez megoldást is kínál. Ösztönzően bátorít, „vétkezés” esetén nem büntet, hanem tudatosít, miközben a súlyveszteség élménye mellett egyre szélesebb és gazdagabb táplálékkínálatot ajánl, tovább lelkesítve a fogyózót. Bebizonyítja, hogy miképp lehet változatosan, mégis gazdaságosan és a módszernek megfelelően étkezni, hogyan védhetőek ki a váratlan helyzetek, mik jelenthetik a legnagyobb kísértéseket és hogyan küzdhetünk ellenük, meg persze mit tegyünk, ha már megtörtént a „baj”. Praktikus ötletei között megtaláljuk a mérleg nélküli mérést, a vendégségben való helytállást no meg a pénzzel és idővel való bűvészkedést is!

A négyfázisú módszer az első lépésektől kezdve a személyre szabott, életre szóló iránymutatásig tart, bámulatos, fényképekkel alátámasztott egyéni sikersztorikkal, bátran kombinálható étrendekkel és receptek sorával, amik között bizony vastag tésztás pizzát, fánkot, karamellás jégnyalókát, tiramisut, palacsintát és jégkását is találni.

Balajti Péter

2014. 05. 27. 10:09

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 02. 06. 9:25
)))))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Könnyebb lett a sztárok fogyókúrája cikk képei
Robbie Williams - Könnyebb lett a sztárok fogyókúrája