Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Grammy-díjas kölcsönzött dalt Király Lindától

Király Linda - Grammy-díjas kölcsönzött dalt Király Lindától

Mi a manó?! Vagy stílusosan: MYAmanó?! – mondhatta magában Király Linda, aki ma szembesült a ténnyel: toplistás Can't Let Go című slágerére építette kislemezdalát a Moulin Rouge! című film betétdaláért arany gramofonnal jutalmazott R'n'B-sztár, Mya. S hogy mit szólt mind ehhez a Szerelem utolsó végig előadója? Eláruljuk.

Hihetetlen, milyen kicsi a zenei világ! Hét éve már, hogy Rodney Jerkins sztárproducer, aki olyan művészekkel dolgozott, mint Michael Jackson, Whitney Houston vagy Jennifer Lopez, dalt írt Király Lindának. A New York-i születésű énekesnő sikerre is vitte a Can't Let Go című nótát, mely meg sem állt a MAHASZ kislemezlista második helyéig.
Ám azt bizonyára az énekesnő sem gondolta, hogy erre a dalra pár évvel később egy másik előadó is felfigyel majd. Pedig így történt! A kétszeres Oscar-díjas Moulin Rouge! című film egyik fő slágerét, a Grammy-díjal jutalmazott Lady Marmalade-et Chtistina Aguilerával, P!nkkel és Lil' Kimmel előadó Mya bizony ráharapott az egykori slágerre, s annak fő dallamát építette be Runnin'  Back című kislemezdalába.

Bár a felvétel jó pár éve megjelent, a hír csak most jutott el Lindához, aki így reagált hivatalos Facebook-oldalán: Wow! Most szólt kedves barátom, Czabán Gábor aka DJ Revolution, hogy zenéket nézegetett a következő bulijára és ezt találta: Mya: Runnin' Back című nótájához az én Can't Let Go című dalomból használta fel a fődallamot! Ez számomra hatalmas megtiszteltetés, mert az R'nB-énekesnő nagy rajongója vagyok!

Balajti Péter

2014. 06. 12. 18:12

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Baba 2015. 07. 17. 10:06
Szeretem!)))
RÉKA 2015. 09. 05. 9:10
Jó szám!RÉKA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Grammy-díjas kölcsönzött dalt Király Lindától cikk képei
Király Linda - Grammy-díjas kölcsönzött dalt Király Lindától