Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Erdőhegyi Brigit megszédítette Casanova

Erdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigit megszédítette Casanova

Az énekesnő egészen Velencéig utazott a híres-hírhedt nőcsábász kalandor kedvéért. Pontosabban a velencei Esztrád VíziSzínházban augusztus 2-án debütáló Casanova Night Musical kedvéért, melyben a Vastag Csaba által életre keltett címszereplő őrangyalát megformálva egészen új oldaláról is bemutatkozik.

Hónapok óta gőzerővel készül Erdőhegyi Brigitta! Nem akárki és nem akármire kérte fel az énekesnőt. Korcsmáros György, a Rock Színház egykori főrendezője, a Jászai Mari-díjas, Érdemes művész, aki másfél évtizeden át töltötte be a Győri Nemzeti Színház főigazgatói posztját, egy sor ismert előadót nyert meg a különleges Casanova Night Musicalre. A címszereplőt Vastag Csaba alakítja, de feltűnik testvére, Tamás is, a Nyári lányok, Alíz és Edit, Dér Heni, a színész–rendező és természetesen Erdőhegyi Brigi is. Akik az énekesnő pályafutását figyelemmel kísérik, tudják róla, hogy a balettel került először reflektorfénybe, majd énekesnőként vált ismertté. A mostani, egész estés produkcióban azonban a mozgás és a dalok megszólaltatása mellett egy újabb kihívással is szembe kell néznie: prózai feladatok is várnak rá.
– Mindez együtt különösen inspirál, ráadásul kifejezetten viccesek a párbeszédek. Már a próbák során is nagyon komoly energiák egyesülésével találkoztam. Minden szereplő a maximumot adja, teljes erőbedobással van jelen, ugyanakkor görcsölés nélkül, vidáman, lazán várva az augusztus 2-ai premiert, illetve az augusztus 20-ai ünnepi előadást a velencei Esztrád VíziSzínházban! – árulja el Erdőhegyi Brigitta, akinek őrangyalként számos közös jelenete lesz Vastag Csabával. – Jó vele együtt dolgozni, szeretettel és tisztelettel viszonyulunk egymáshoz. Rengeteget számít, hogy Csabának nem csak a saját, de a többiek alakítása, hangulata is fontos. Valódi mozgatórugó – összegez Brigi.

Balajti Péter

2014. 07. 31. 22:49

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

scarface 2014. 08. 30. 12:16
Vastag Csaba testvére Vastag Csaba???
VENDÉG 2014. 08. 31. 10:27
Vastag Csaba testvére Vastag Tamás! Vendég
VENDÉG 2014. 08. 31. 10:27
...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Erdőhegyi Brigit megszédítette Casanova cikk képei
Erdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigit megszédítette CasanovaErdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigit megszédítette CasanovaErdőhegyi Brigitta - Erdőhegyi Brigit megszédítette Casanova