Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tovább tarol a One Direction

Listamustra - Tovább tarol a One Direction

A brit The X Factor zenei tehetségkutató tévéműsor hetedik, 2010-es sorozatának harmadik helyén végzett, négy angol és egy ír énekes alkotta One Direction harmadik stúdiólemeze volt 2013 legnagyobb példányszámban elkelt albuma.

A Midnight Memories november 25-én jelent meg, s az év végéig világszerte négymillió példányt értékesítettek belőle. Az Egyesült Királyságban is ez a nagylemez az év legnépszerűbb hanghordozója 684 754 példánnyal.

Az összesített eladási lista második helyén a detroiti Eminem albuma, a The Marshall Mathers LP 2 végzett 3,8 millióval. A harmadik helyet a memphisi Justin Timberlake nagylemeze, a The 20/20 Experience szerezte meg 3,6 millióval. A negyedik helyet a hawaii Bruno Mars (Unorthodox Jukebox – 3,2 millió), az ötödiket a francia Daft Punk (Random Access Memories – 3,2 millió), a hatodikat a Los Angeles-i Katy Perry (Prism – 2,8 millió), a hetediket a kanadai Michael Bublé (To Be Loved – 2,4 millió), a nyolcadikat a Las Vegas-i Imagine Dragons (Night Visions – 2,4 millió), a kilencediket a New York-i Lady Gaga (Artpop – 2,3 millió), a tizediket a szintén New York-i Beyoncé (Beyoncé – 2,3 millió) foglalta el.

Puha József

2014. 09. 02. 8:30

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tovább tarol a One Direction cikk képei
Listamustra - Tovább tarol a One DirectionListamustra - Tovább tarol a One Direction