Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új nevek az élvonalból

Listamustra - Új nevek az élvonalból

Idén szólóban is befutott angol énekesnő, tehetségkutatóban megismert angol fiúcsapat, külső segítséggel hódító francia duó, amerikai énekesnő és egy magyar sztárduó – öt új név a slágerlisták élmezőnyéből. Őket mutatjuk be.

Charli XCX

Az 1992. augusztus 2-án született angol énekesnő tájainkon tavaly tavasszal vált ismertté az Icona Pop svéd duó I Love It című slágerének közreműködőjeként. Az elmúlt hónapokban is közreműködőként aratta sikereit, Iggy Azalea ausztrál rapper Fancy című zeneszámával, amely hét hétig volt listavezető az USA-ban. Charli XCX most a Boom Clap című szerzeménnyel, a Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) című amerikai film betétdalával hódít: megjárta vele a brit és az amerikai lista tízes mezőnyét. Az énekesnőnek már két nagylemeze jelent meg, a harmadik Sucker címmel a tervek szerint október 20-án kerül forgalomba.

Listamustra - Új nevek az élvonalból

 

Collabro

A brit albumeladási listán nyolc hét után trónfosztott lett Ed Sheeran második, x című stúdiólemeze. Az idei, nyolcadik Britain’s Got Talent tehetségkutató tévéműsor győztese, a Collabro vetett véget az énekes elsőségének a tíz átdolgozásdalt tartalmazó Stars című albumával, amelyből a kiadás hetében 48 749 példány fogyott el a szigetországban. Az öttagú angol fiúcsapat népszerűsége egyelőre ugyan eltörpül a világszerte arató ausztrál 5 Seconds of Summer fiúkvartett sikere mellett, de azért érdemes figyelni rá, van benne potenciál.

 

Lilly Wood & the Prick

A német Robin Schulz lemezlovas-producer már a második zeneszámból készít európai slágert. Először a holland Mr Probz szerzeménye, a Waves hódított az ő remixében, most pedig egy francia duó, a Lilly Wood & the Prick 2010-es felvétele arat a remixében. A Prayer in C a német listát öt hétig vezette, a magyaron nyolcadik hete első, s a briten is vezet, második hete.

 

Meghan Trainor

A szakma szerint az 1993. december 22-én született massachusettsi énekesnő hatalmas karrier előtt áll. Meghan Trainor az All About That Bass című dallal az amerikai Hot 100 lista második helyén tanyázik. Neki is van már két stúdióalbuma, de szekere csak az elmúlt három-négy hétben indult be igazán.

 

Wellhello

Még le sem csengett Diaz Menthával készült Nélküled című slágerének sikere, a fiatalember máris új, izgalmas projekttel hódít. A Wellhello duót Fluorral alapította, a két előadó korábban is dolgozott együtt. A nyárutós hangulatú Rakpart című újdonságuk már az első meghallgatás után a fülünkben marad. „Egy rozé a folyóparton, flashback a tavalyi nyaradról. A csaj, akit vizsgálgatsz a napszemüveged mögül. A pillanat, amire emlékezni akarsz. Instagramolt belvárosi valóság Diaz és Fluor elnöki fényelésében” – a formáció így fogalmazza meg az általa képviselt életérzést. Egy biztos, a Rakpart az ősz vezető magyar dala lesz! (Új Szó)

Puha József

2014. 09. 08. 21:08

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új nevek az élvonalból cikk képei
Listamustra - Új nevek az élvonalbólListamustra - Új nevek az élvonalból