Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos kinőtte az Arénát

Ákos - Ákos kinőtte az Arénát

Egyetlen új dal elég volt ahhoz, hogy Ákos rajongói rekordidő alatt megtöltsék az Arénát, ezért az énekes úgy döntött, még egy koncertdátumot illeszt a decemberi naptárába. Addig is, hogy elviselhetőbb legyen a várakozás, egy EP-vel örvendezteti meg a zenéjére fogékonyakat.

Nem egyszer adott hangot meglepetésének a dalszerző-énekes, mondván előbb szavaztak bizalmat színpadi produkciójának a rajongók, minthogy annak koncertprogramja és színpadképe összeállt volna. Bár az elmúlt évek és évtizedek sorozatos telt házas koncertjei, új helyszínekkel bővülő turnéi e tekintetben nagyobb önbizalmat adhattak volna a művésznek! Persze, tegyük hozzá, a Papp László Aréna megtöltése bizony külföldi sztároknak sem mindig sikerül, ráadásul Ákos mindössze egyetlen dalt, az Újrakezdhetnénk című szerzeményt adta zenei iránymutatónak, igaz, ebben ennek zenéjét és hangszerelését az egykori Bonanzai Banzai-ból ismert Hauber Zsolt jegyzi. Ennek ellenére, vagy 'tán éppen ezért is: a jegyek rohamléptekben fogytak, s a művész úgy döntött, még egy koncert ad. Csakhogy a helyszín betáblázottsága miatt a ráadás nem a telt házas december 13-ai esemény után, hanem előtte egy nappal kerül megrendezésre.
Szintén érdekesség, hogy új nagylemez helyett idén – rendhagyó módon – egy új EP látott napvilágot Ákostól. Az Igazán című hordozó mind a négy friss dala felcsendül majd a dupla esten, ahol az előadó megidézi majd az idén pont két évtizede megjelent Test és Jóslat című korongot is.
Az énekes a napokban csokorba szedte és a Facebookon válaszolta meg a rajongók hozzá intézett kérdéseit, melyből kiderül: 2015. is izgalmasnak ígérkezik, hiszen a tervek szerint tavasszal egy újabb EP, majd ősszel egy album várható, s nem kizárt egy turné sem...

Balajti Péter

2014. 10. 01. 18:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos kinőtte az Arénát cikk képei
Ákos - Ákos kinőtte az Arénát