Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elindult a szavazatgyűjtés

MTV Europe Music Awards - Elindult a szavazatgyűjtés

November 9-én rendezik Glasgow-ban a legrangosabb összeurópai könnyűzenei díjak kiosztóját, az MTV Europe Music Awardsot. A díjazottakról a közönség dönt, a jelöltlistát már bejelentették, folyik a szavazás.

A legtöbb jelölést Katy Perry kapta, hét kategóriában indul. A kaliforniai énekesnőt egyebek mellett a Legjobb női előadó és a Legjobb dal (a Juicy J-vel készült Dark Horse-szal) kategóriában nevezték. Az idén befutott Ariana Grande hat, a Happy című slágerrel taroló Pharrell Williams és a 5 Second of Summer ausztrál fiúkvartett öt-öt, Iggy Azalea, Kiesza, Nicki Minaj, Eminem, Sam Smith és a One Direction fiúcsapat négy-négy jelöléssel büszkélkedhet.

MTV Europe Music Awards - Elindult a szavazatgyűjtés

A regionális kategóriák között ezúttal nincs magyar kategória. Szavazni a www.mtvema.com oldalon lehet november 8, szombat éjfélig.

A napokban az is kiderült, hogy az első számú női hiphopsztár, Nicki Minaj lesz a gála műsorvezetője. Tavaly az LMFAO duóból ismert Redfoo vezette a műsort, 2012-ben Heidi Klum volt a show házigazdája. „Nagyon izgatott vagyok, hiszen nemcsak a díjátadó műsorvezetője leszek, hanem énekelni is fogok, ráadásul díjra is jelöltek, négy kategóriában”– mondta a Trinidad és Tobagó-i születésű, New Yorkban élő Nicki Minaj, akinek harmadik, The Pinkprint című stúdiólemeze a tervek szerint november 24-én jelenik meg.

Puha József

2014. 10. 07. 21:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elindult a szavazatgyűjtés cikk képei
MTV Europe Music Awards - Elindult a szavazatgyűjtésMTV Europe Music Awards - Elindult a szavazatgyűjtés