Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Coldplay koncertfilm

Coldplay - Coldplay koncertfilm

A banda egy igazán különleges albummal lepi meg rajongóit hamarosan. A látványos videók mellett egy nem mindennapi album is bekerült a kiadványba.

Az 1998-ban alakult banda igazi világsikert tudhat magáénak. Számos album, nagykoncert és díj után, november 24-én egy különleges kiadvánnyal lepik meg a rajongóikat. A Ghost Stories Live 2014 Paul Duglade Grammy - díjra jelölt rendező nevéhez köthető.  A felvételek egy Los Angeles-i amfiteátrumban lettek rögzítve egy távolról sem hétköznapi technikával. Két hónappal a Ghost Stories című album megjelenése előtt, márciusban mindössze egy maréknyi rajongó vehetett részt azon a koncerten mely most filmes formában válik láthatóvá. A kiadványba a látványos videók mellet még egy olyan album is helyet kap, amin a banda korábbi sikeres fellépésein, New Yorkban, Los Angelesben, Sydney – ben Párizsban, Londonban és Köln - ben felvett trackek szerepelnek.  A lemez elérhető lesz DVD/CD, Blue –ray /CD és természetesen digitális formátumban is. Ezen kívül szerepelni fog 8 videóklipp is a disken.
A rajongóknak tehát mindössze egy hónapot kell még várnia arra, hogy megtapasztalhassanak egy igazi Coldplay koncert élményt.

 

Fotó: www.coldplay.com

reka

2014. 10. 22. 16:47

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Coldplay koncertfilm cikk képei
Coldplay - Coldplay koncertfilm