Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az ősz nagy meglepetése

You+Me - Az ősz nagy meglepetése

A nagylemez-eladási listákat böngészgetve láthatjuk, hogy világszerte az élvonalban debütált a You+Me első, rose ave. című albuma. Egy ízig-vérig amerikai folklemez, olyan, amely az észak-amerikai kontinensen kívül általában visszhang nélkül marad. Hogy mi sikerének titka?

Maguk az előadók, pontosabban főleg az egyikük. A duót egy amerikai világsztár és egy kanadai zenész alkotja, akik új vizekre eveztek.

A világsztár napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője, az eleinte rhythm and blues dalokat éneklő, a nagyvilágot viszont már dögös pop-rock szerzeményekkel meghódító P!nk. A másik előadó a kanadai Dallas Green, aki 2001 és 2012 között az Alexisonfire hardcore-zenekarban gitározott, zongorázott és énekelt, 2004-től pedig egyedül is zenél és készít az együttes stílusával összehasonlítva jóval visszafogottabb, folkos, rockos, bluesos albumokat City and Colour néven.

You+Me - Az ősz nagy meglepetése

A You+Me szeptember 8-án a You and Me című dallal mutatkozott be, majd szeptember 22-én a Break the Cycle, 30-án pedig a Capsized cíművel rukkolt elő. A formáció a már-már elfeledett, jó értelemben vett vidéki, régies, lírai dallamvilághoz tért vissza. A rose ave. című nagylemez főleg akusztikus gitárral támogatott, ének- és vokálközpontú szerzeményeket tartalmaz. (Új Szó)

Puha József

2014. 11. 06. 18:19

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az ősz nagy meglepetése cikk képei
You+Me - Az ősz nagy meglepetéseYou+Me - Az ősz nagy meglepetése