Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magyarországon koncertezik a OneRepublic

OneRepublic - Magyarországon koncertezik a OneRepublic

A világ egyik legsikeresebb csapata hamarosan hazánkba érkezik. Néhány hónap múlva első alkalommal lép a magyarországi közönség elé a banda.

A OneRepublic több mint tíz évvel ezelőtt, 2002-ben alakult, viszont első debütáló albumuk csak 2007-ben került a rajongókhoz, Dreaming Out Loud címmel. A banda frontembere, Ryan Tedder hihetetlenül tehetséges zenész, hangja pedig összekeverhetetlen más előadóéval. Ez is biztosította azt, hogy néhány év alatt elérték a világhírnevet. A One Republic zenei stílusát nehéz meghatározni, a közönséget mégis sikerült elvarázsolni a srácoknak, hiszen megalakulásuk óta számos díjat zsebeltek már be, és szinte az egész világot bejárták egy-egy turnéjuk során.

A csapat rajongóinak már csak néhány hónapot kell várniuk, hogy személyesen láthassák a színpadon Ryan Tedder-t , Zach Filkins-t, Drew Brown-t, Eddie Fisher-t és Brent Kutzle-t. 2015. június 7-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadára lépnek a srácok. Aki nem szeretne lemaradni a koncertről annak érdemes minél korábban beszereznie a belépőket, mert a jegyek már november 13-ától már elérhetőek.

 

Fotó: www.onerepublic.com

reka

2014. 11. 21. 16:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magyarországon koncertezik a OneRepublic cikk képei
OneRepublic - Magyarországon koncertezik a OneRepublic