Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

HAVASI Symphonic: harmadik felvonás

Havasi Balázs - HAVASI Symphonic: harmadik felvonás

A tavaly decemberben megrendezett dupla teltházas HAVASI Symphonic Aréna Show 2013-as év egyik legsikeresebb magyar koncertje volt, és ezzel a világ zenei élvonalába is bekerült. Idén érkezik a harmadik felvonás, amely még lenyűgözőbb látványt, igazi grandiózus koncert show-t ígér az Aréna közönségének.

Az idei sztárvendég a Grammy-díjas producer, zeneszerző és énekes Lebo M., az Oroszlánkirály című rajzfilm zenéjének társszerzője és előadója. Az “Oroszlánkirály hangja” egyenesen Afrikából érkezik hazánkba, hogy az Arénába varázsolja a szavannák egzotikus világát, és életre keltse Budapesten Szimba, az oroszlán történetét. A hangzást és a látványt számos gigantikus elem fogja a végletekig fokozni, többek között egy hatalmas afrikai kórus segítségével juthatunk majd el a napfényes mesevilágba.
Egész évben rengeteg kreatív és művészeti szakember dolgozik azon, hogy a közönségnek életre szóló, lélegzetelállító audiovizuális élményben lehessen része a koncert napján. A monumentális produkció megalkotásában egy 450 fős háttércsapat működik közre.
A hatalmas színpadot 80 technikus és építőmunkás, továbbá 20 ipari alpinista közel 3 teljes napon át, fogja felépíteni. Az elképesztő látványvilág létrehozásában hatalmas szerepet játszik a különleges, 300 négyzetméteres tűéles képernyő a színpad mögött. A hatalmas technikai apparátus
9 kamionnal érkezik majd meg a helyszínre december elején.

A minden előzetes várakozást felülmúló érdeklődésnek köszönhetően a december 6-ra meghirdetett HAVASI Symphonic Aréna Show  dupla előadására több mint egy hónappal korábban elfogyott a jegyek 90%-a, ezért a produkció december 7-én, vasárnap este is látható és hallható lesz.

2014. 12. 05. 10:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

HAVASI Symphonic: harmadik felvonás cikk képei
Havasi Balázs - HAVASI Symphonic: harmadik felvonás