Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

James Bay lesz 2015 felfedezettje?

James Bay - James Bay lesz 2015 felfedezettje?

Február 25-én rendezik a legrangosabb brit könnyűzenei díjak átadóját, a BRIT Awardsot. Egy kitüntetett neve már ismert, a kritikusok díját, a Critics’ Choice-t James Bay kapja.

A győztest zenei szakemberekből álló testület választotta ki azok közül, akiknek első nagylemeze a díjátadó évében jelenik meg. James Bay az utolsó körben George The Poet rapper és a Years & Years elektrozenei trió felett diadalmaskodott. A szakma szerint tehát a hitchini születésű énekes-gitáros lesz 2015 legsikeresebb újonca a szigetországban.

„Elállt a lélegzetem. Nagyon boldog vagyok, köszönöm mindenkinek, aki támogatott” – fogalmazott Bay, aki a BBC Sound of 2015 címre is esélyes. A brit közszolgálat évről évre megszavaztatja a szakmát arról, kik lehetnek az új év felfedezettjei. Ennek eredményhirdetése január 9-én lesz.

James Bay - James Bay lesz 2015 felfedezettje?

Idén a Critics’ Choice-díjat Sam Smith kapta, és a BBC Sound of 2014 szavazáson is ő győzött. A londoni énekes beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a májusban kiadott első, In the Lonely Hour című albumával világszerte sikert sikerre halmoz.

Puha József

2014. 12. 14. 22:43

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

James Bay lesz 2015 felfedezettje? cikk képei
James Bay - James Bay lesz 2015 felfedezettje?James Bay - James Bay lesz 2015 felfedezettje?