Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Caramel és Craig David egy nap, egy színpadon. Budapesten.

Craig David -  Caramel és Craig David egy nap, egy színpadon. Budapesten.

Május elején nagy élményben lesz része Caramelnek és rajongóinak, hiszen az énekes Anglia kedvencével, a bársonyos hangú Craig Daviddel fog egy rendezvényen fellépni a SYMA Rendezvényközpontban. Caramel számos interjújában elmondta már, hogy nagy rajongója Craig Davidnek és büszkeséggel tölti el, hogy a külföldi sztár kérésére énekelnek majd egy rendezvényen, május 3-án.

Igazi koncertcsemegének ígérkezik Craig David és Caramel szuperkoncertje. A Syma Rendezvényközpontban egy olyan egyedülálló zenei koncertélménynek lehetünk részesei, amely nem csak Európában, de a világon is egyedülálló formációban mutatja be az angol szupersztárt. Az egyszeri és megismételhetetlen koncerten Davidet a Kodály Filharmonikusok kísérik majd.

Craig David már rég nem az a kis helyes southamptoni srác, aki nagy álmokat és DJ karriert dédelgetve 2000-ben berobbant a Fill me in című számával. Igaz szupersztár, 13 top slágerrel, 13 milliós lemezeladással és szerte a világon teltházas koncertekkel, aki manapság Anglia első számú férfi szóló előadójának számít. Tette mindezt úgy, hogy bár popslágerekkel jelentkezik, megőrizte a zenei igényességét, alázatát és finomságát és mindezt brilliánsan, és végtelenül elegánsan adja elő. No persze könnyű annak lelkesedni, mondhatjátok, aki már látta élőben, és így alkot véleményt.  Bár én magam nem vagyok a műfaj nagy rajongója, és keményebb hangzásvilágú zenén szocializálódtam, Craig Davidnek azért megadom, ami jár. Két éve a Veszprémfeszt színpadán tényleg bizonyította, hogy megérdemli a szuper jelzőt. Csak jó értelemben. Nagyon igényesen áthangszerelt popslágereket adott elő, kristálytiszta hangján, sallangmentesen. Elképesztő közvetlen és nagyon emberi volt. Így biztos vagyok benne, hogy a Symában  a 7 Days, és Walking Away előadója zsebre fogja vágni közönségét, a Rubányi-díjas és Nívó-díjas zenészekkel jócskán megpakolt Kodály Filharmonikusok kíséretében.

BAniko

2015. 03. 12. 12:05

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Caramel és Craig David egy nap, egy színpadon. Budapesten. cikk képei
Craig David -  Caramel és Craig David egy nap, egy színpadon. Budapesten.