Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Saját mozit indított a mobilcég

Válogatás - Saját mozit indított a mobilcég

Amerikai premierfilmek és sorozatok mellett a Made In Hungaria, a Bánk Bán és a Cseh Tamás film is szerepel a sok ezer órányi mozgóképpel startoló, s folyamatosan bővülő tartalommal kecsegtető Red Moziban. Az online szórakoztatóközpont május végéig ingyen vetít.

 

Miközben több mobilcég is a televíziós szolgáltatásokra fókuszál, addig a Vodafone – eggyel tovább lépve – saját mozicsatornát indított, mely Red előfizetői számára asztali és mobilkészülékeket egyaránt elérhető, élvezhető. Nem egy zenés produkció, így a Fenyő Miklós és egykori bandája zenéjével teletömött Made In Hungaria vagy az egyik legsikeresebb magyar opera, Erkel Ferenc Bánk Bánjának TV-változata is helyet kapott a kínálatban, ahol a 20th Century Fox, a Disney vagy a Sony stúdió filmjei is sorakoznak. A redmozi.hu oldalon május végéig díjmentesen láthatóak a különféle alkotások, köztük hetente legalább egy, a hazai DVD-megjelenéssel párhuzamosan érkező alkotás. Így például a Brad Pitt-féle Harag, a Feláldozhatók 3., a 12 év rabszolgaság vagy a Nicole Kidman főszereplésével forgatott Grace – Monaco csillaga. A sorozatok között a teljesség igénye nélkül megtaláljuk a Kártyavárat, a The Walking Dead-et és az idehaza itt debütáló, John Malkovich-csal forgatott Crossbones – Az ördög birodalmát.
A mobilcég filmtára nyáron sem zár be, igaz, akkor alkotásonként 90–800 forint közötti összeget kérnek egy-egy megtekinteni valóért.

Balajti Péter

2015. 03. 12. 20:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Saját mozit indított a mobilcég cikk képei
Válogatás - Saját mozit indított a mobilcég