Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Igazi R'N'R hangulatban a VOLT!

Volt fesztivál - Igazi R'N'R hangulatban a VOLT!

Eddig is lelkes VOLT-ra járók voltunk, persze elsősorban a hangulat és a jó öreg szokások miatt, mert valljuk be őszintén, hiába rohan az idő az ember felett, azért a jó öreg egyetemi hagyományokat legalább egyszer egy évben fel kell eleveníteni. Sopron mindig is ennek a rituálénak VOLT a része. Most viszont nemhogy lelkesek vagyunk, hanem sokkosak is, hiszen a rákkendroll királya Lemmy és a Motörhead érkezik 2015. július 3-án a soproni fesztiválra, garantáltan hatalmas bulit tolva mindenki arcába.

A VOLT  mindig is a sokszínű zenei kínálatáról volt híres, és bőven jól tudta érezni magát a rock, az elektronikus zenei, a világzenei és a jazz rajongó is. No de idén reszkessetek soproniak, mert a VOLT bekeményített és Lemmy mellé színpadra állítja, ráadásul rögtön a nyitó napon az isteni Slash-t, aki az elképesztő hangú Myles Kennedy-vel erősített formációjával mozgatja meg a tömegeket. Mert tömeg az lesz. Kétségtelenül.

Úgy tűnik az idei, a szülinapok és jubileumok éve is lesz, ugyanis több zenekar is kerek évfordulóval érkezik Sopronba.

Nulladik nap – Happy Birthday!

Ezen a napon több zenészkollégával közösen lép színpadra a 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartel, aki már rutinos VOLT-os nemcsak fellépőként. A HS7 szintén 20 éves szülinapi, de egyben a közönségétől búcsúzó koncerttel érkezik. Nehéz búcsú lesz, így még inkább őszinte lesz a közönség és Krisztián szájából is a legendás dalszöveg: “sajnálom…”

A pécsi 30Y zenekar idén 15 éves, ezt ünnepelhetjük közösen a Lővér kempingben. A fiatalabb, ám headliner bandák közül az Irie Maffia tizedik, az Intim Torna Illegál pedig ötödik születésnapját ünnepli majd csápoló közönségük körében. Tavaly év végén Budapesten több órás megakoncerttel ünnepelt az akkor 20 éves Animal Cannibals. Most – 21 évesen – ők is meghívót kaptak a Nagy VOLTos „szülinapi zsúrra”…

És íme még pár név az eddig bejelentett bandák közül, csak hogy legyen mire rápörögni: Bastille, Rise Aganist, Motörhead, Fatboy Slim, Ignite, David Guetta, Nouvelle Vague, Parov Stelar Band, Lilly Wood & The prick, ÁKOS, John Newman és a lista még közel sem teljes.

Hamarosan még több hír érkezik a 2015-ös programról!

2015. 03. 24. 16:32

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Igazi R'N'R hangulatban a VOLT! cikk képei
Volt fesztivál - Igazi R'N'R hangulatban a VOLT!