Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Reszkess Sopron, nyit a VOLT!

Volt fesztivál - Reszkess Sopron, nyit a VOLT!

A lassan közhellyé váló szállóige, a „Mindenütt jó de legjobb Sopron” idén hamarosan  újra vírusként fog terjedni a hálón. Közel 3 hét és beveszik a fesztiválozók Sopront és a VOLT-ot, kishazánk egyik minden szempontból „leg” (de elsősorban legszerethetőbb) rendezvényét. 

Az idei - talán - legtutibb újítás, ami igazán jó hír a keménymagnak, hogy a buli egy nappal hosszabb lesz, így vasárnap is bízhatunk jó programban és a jó időben. Az utóbbiban nagyon, mert az eső évekig elmaradhatatlan kellék volt a VOLT-on, (de aki megrögzött fesztiválozó, az tudja, hogy a FEZEN is sokáig küzdött ezzel a védjeggyel), aztán mintha megszánták volna a soproniakat az égieket, pár papucsos év következett.

Az Arctic Monkeys várva várt, július 6-i koncertjével így már összesen 6 éjszakát tölthetnek idén a VOLT rajongói kedvenc happeningjükön. A szupermenő brit bandán kívül közel 30 világsztár teszi majd felejthetetlenné a programot. Jelen lesz többek között a Hurts, a 30 Seconds to Mars, Steve Aoki, a Foals, az MGMT, a Bring Me the Horizon, a Morcheeba és Woodkid, a hazai mezőnyből pedig kivétel nélkül valamennyi fesztiválkedvenc, a legkülönfélébb műfajokban. A program igen ígéretesnek tűnik, hiszen minden napra akad 1-2 durva húzónév, akik köré igencsak jó bulit lehet kerekíteni. És ismerve a VOLT-ot, kreatív időtöltésekben sem lesz hiány, és biztosak vagyunk abban is, hogy a bevállalósabb résztvevők zöme idén is mindent megtesz majd azért, hogy szellemes jelmezkölteményeivel mosolyt csaljon, vagy épp ámultba ejtse az arcokat. A heti bérlet nem feltétlenül olcsó, de ha leosztjuk a koncertek számával, akkor nem feltétlenül ildomos panasszal illetni a 39 ezer forintos árát.

Photo by Zackery Michael

2014. 06. 12. 16:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Reszkess Sopron, nyit a VOLT! cikk képei
Volt fesztivál - Reszkess Sopron, nyit a VOLT!