Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra összeáll a Doors!

The Doors - Újra összeáll a Doors!

Újraalakulásra készül a hatvanas évek kultikus blues-rock együttese, a Los Angeles-i Doors. Az együttes hivatalosan 1972. szeptember másodikán lépett fel utoljára, a nagy visszatérést pontosan 30 évvel ez utánra időzítették. Az eseményt koncertturné és új album is követi majd. A hírt a Doors hivatalos honlapján hozta a világ tudomására.
Ray Manzarek és Robby Krieger jelenléte már biztos, John Densmore orvosai még vacillálnak, engedjék-e játszani a már idősödő dobost. Az 1971. júliusában elhunyt énekest, Jim Morrisont nagyrészt a Cult énekese, Ian Astbury helyettesíti majd, de számos meglepetés-fellépőt is ígér a bejelentés szövege. Az első koncertre szeptember hatodikán kerül sor, ezt követően az együttes koncertezni indul, melynek során Európába is ellátogatnak. A turné után a tagok stúdióba vonulnak; az új albumhoz állítólag már írják a számokat.

The Doors - Újra összeáll a Doors!

A Doors az énekes Jim Morrison szereplésével utoljára 1970 novemberében lépett fel. 1971. júliusában bekövetkezett halála után az együttes tagjai még két albumot jelentettek meg, Morrison hangja és karizmája nélkül azonban mindkét próbálkozás kudarcot vallott.
Ezt követően 1973-ban hivatalosan is feloszlottak. Mindezidáig kategorikusan elutasítottak minden felkérést az újraalakulásra, a napokban utasították vissza az Apple másfélmillió dolláros ajánlatát egy számuk felhasználására, mondván: a reklámfeldolgozás sértené az elhunyt Morrison emlékét.

Pet

2002. 07. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2002. 07. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 07. 08. 0:00
A "Nagy Öregek"!
syntax.error 2002. 07. 08. 0:00
Hát... jah!
Vendég 2002. 07. 08. 0:00
Itt volt az ideje. Már 30 éve várom..
2003. 02. 28. 0:00
Doors fasza, csak cseppet korosak, de ha jó a buli: miért ne?!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra összeáll a Doors! cikk képei
The Doors - Újra összeáll a Doors!The Doors - Újra összeáll a Doors!