Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Őszre tervezett fejezetlezárás

Coldplay - Őszre tervezett fejezetlezárás

Chris Martin tavaly decemberben, a Coldplay fél évvel korábban kiadott stúdiólemeze, a Ghost Stories után már zenekara következő stúdióalbumáról beszélt.

„Az A Head Full of Dreams című nagylemezünkön dolgozunk, a felvételek közepén járunk. Ez lesz a hetedik stúdióalbumunk. Úgy állunk hozzá, hogy ez az utolsó, ha nem így tennénk, nem tudnánk kihozni magunkból a maximumot” – mondta. A rajongók nem kongatták a vészharangot, mivel a frontember minden egyes stúdiólemeznél úgy érzi, a jövőben nem tudnak többet alkotni.

Coldplay - Őszre tervezett fejezetlezárás

Chris Martin a napokban a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott az őszre tervezett albumról. „Az A Head Full of Dreams sorozatunk hetedik darabja, ezzel teljessé válik a történetünk. Azt nem mondjuk, hogy valamikor nem rukkolunk elő újabbal, de most lezárul egy fejezetünk. Olyan ez, mint a Harry Potter-könyvek” – mondta. A korong közreműködői között Adele is feltűnik.

A leginkább Chris Martin és Gwyneth Paltrow szakítása, az énekes magánéleti válsága ihlette, lassú, ábrándozós dalokra épülő Ghost Stories után, a Rolling Stone értesülése szerint, a készülő nagylemez vidám, popos szerzeményeket tartalmaz.

Puha József

2015. 09. 13. 11:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Őszre tervezett fejezetlezárás cikk képei
Coldplay - Őszre tervezett fejezetlezárásColdplay - Őszre tervezett fejezetlezárás