Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Drake amerikai bravúrja

Drake - Drake amerikai bravúrja

The Weeknd az ősz legnagyobb világsztárja. Észak-Amerikában viszont egy másik kanadai, egy rapper jóval sikeresebb, mint a Can’t Feel My Face előadója. Drake-nek hívják. Az Észak-Atlanti-óceán túlpartján egy ideje ő a legnépszerűbb hiphopelőadó, sikert sikerre halmoz.

Az USA-ban a héten Drake és atlantai rappertársa, Future közös mixtape-nagylemeze, a What a Time to Be Alive iratkozott fel az albumeladási lista csúcsára 375 ezer példánnyal. Ez 2015 harmadik legjobb debütálása. Drake egy másik nagylemeze, az If You’re Reading This It’s Too Late február végén 535 ezerrel, The Weeknd albuma, a Beauty Behind the Madness három héttel ezelőtt 412 ezerrel nyitott. A dalok amerikai rangsorát a héten elárasztották Drake és Future nagylemezének zeneszámai. A kanadai rappernek már száz felvétele került be a százas mezőnybe, ami a zenetörténetben eddig csak három szereplőnek sikerült. Az örökranglistán Lil Wayne (127), Elvis Presley (149) és a Glee című filmsorozat szereplői (207) találhatók előtte.

Drake - Drake amerikai bravúrja

Az 1986. október 24-én született Drake (Aubrey Drake Graham) a pályafutását színészként kezdte, 2001 és 2009 között a Degrassi: The Next Generation című tévéfilmsorozatban játszott. A környékünkön elsősorban Rihanna 2010-es slágere, a What’s My Name? közreműködőjeként ismert. (Új Szó)

Puha József

2015. 10. 06. 11:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Drake amerikai bravúrja cikk képei
Drake - Drake amerikai bravúrjaDrake - Drake amerikai bravúrja