Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kanadaiak diadala

Listamustra - Kanadaiak diadala

Az amerikai Billboard magazin Hot 100 listájának élmezőnyét kanadaiak uralják, az első négy helyen kanadai férfielőadók tanyáznak.

A rangsort hatodik hete The Weeknd vezeti a The Hills című slágerével. Az ezüstérmes pozícióban Észak-Amerika jelenlegi legnépszerűbb rappere, Drake szerepel a Hotline Bling című felvétellel, Timmy Thomas amerikai r&b-énekes 1972-es Why Can’t We Live Together című dalának átdolgozásával. Justin Bieber első amerikai listavezetője, a What Do You Mean? a harmadik. A negyedik helyen Bieber egyik lehetséges riválisa, a tinik potenciális kedvence, Shawn Mendes található a Stitches című szerzeménnyel. A tájainkon még ismeretlen, mindössze tizenhét éves énekes az október 25-én tartott MTV Europe Music Awardson két díjat zsebelt be, a Legjobb új előadó és a Legjobb Push-előadó kategóriákban győzött.

Listamustra - Kanadaiak diadala

A jövő héten átalakul az amerikai rangsor élmezőnye, az angol Adele ugyanis – a várakozások szerint – az USA-ban is (akárcsak a héten az Egyesült Királyságban) rajt-cél győzelmet arat a Hello című újdonságával. (Új Szó)

Puha József

2015. 11. 02. 23:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kanadaiak diadala cikk képei
Listamustra - Kanadaiak diadalaListamustra - Kanadaiak diadala