Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber és a One Direction brit párharca

Listamustra - Justin Bieber és a One Direction brit párharca

Az elmúlt napok (péntektől csütörtökig) a zenei életben világszerte Justin Bieber és a One Direction párharcáról szóltak. A kanadai sztár és az angol–ír fiúcsapat ugyanazon a napon, november 13-án jelentette meg új stúdiólemezét. Az Egyesült Királyságban a dalok rangsorában Bieber, az albumoknál a One Direction vitte el a pálmát.

Justin Bieber tizennyolc felvétellel tanyázik a dalok brit listájának százas mezőnyében. Ami a legfontosabb: legyőzte Adele-t, aki a Hellóval három hétig vezetett. Bieber a Sorryval a rangsorban tartózkodás negyedik hetében foglalta el a csúcsot. Ez a második brit listavezetője. A What Do You Mean? című slágerével megszakításokkal öt hétig uralta a mezőnyt. A héten tizennégy zeneszáma érkezett meg a rangsorba: a Love Yourself a harmadik, a Company a 32., a Mark My Words a 35., a The Feeling (featuring Halsey) a 38., a Purpose a 41., a No Pressure (featuring Big Sean) a 42., a Children a 44., a No Sense (featuring Travis Scott) az 52., a Life Is Worth Living a 61., a Been You a 63., a We Are (featuring Nas) a 74., a Get Used to It a 77., a Trust a 88., az All in It a 94. helyen nyitott. A What Do You Mean? két pozíciót javítva az ötödik, az I’ll Show You tizenhetet előlépve a 15. helyen található. A Skrillexszel és Diplóval (Jack Ü) készített Where Are Ü Now című slágere tizennégy pozíciót javítva a 33. helyen szerepel – 37. hete tartózkodik a listán.

Listamustra - Justin Bieber és a One Direction brit párharca

A One Direction tizennégy szerzeménnyel tanyázik a TOP 100-ban. Az új nagylemezéről az Olivia a 72., a Love You Goodbye a 78., az If I Could Fly a 79., az A. M. a 83., a Temporary Fix a 86., a Never Enough a 89., a What a Feeling a 90., a Hey Angel a 96., a Wolves a 99. pozícióba iratkozott fel. A Perfect hat helyet előlépve a tizedik, a Drag Me Down tizenötöt javítva a 37., az End of the Day tízet előlépve a 73., a History harmincegyet rontva a 68. pozícióban található. Az Infinity a 93. helyre tért vissza.

A brit albumeladási rangsorban a One Direction nagylemeze, a Made in the A.M. 93 189 példánnyal kezdett az élen – ez 2015 eddigi legjobb debütálása. Justin Bieber albuma, a Purpose az ezüstérmes pozícióban rajtol több mint 90 ezer példánnyal.

Puha József

2015. 11. 21. 10:15

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

geza 2015. 11. 27. 21:14
szerintem justin biber avilahon a legjob atoniek meg csak masodikok
YOGI 2015. 12. 09. 7:21
http://jualobatherbal.web.id/pengobatan-infeksi-saluran-pernafasan http://jualobatherbal.web.id/obat-penyakit-kulit-psoriasis-tradisional/ http://jualobatherbal.web.id/obat-herbal-kanker-kandung-kemih http://jualobatherbal.web.id/manfaat-jelly-gamat-gold-g http://jualobatherbal.web.id/obat-nyeri-sendi-yang-manjur/ http://jualobatherbal.web.id/cara-alami-menyembuhkan-radang-paru http://jualobatherbal.web.id/obat-alami-infeksi-paru http://jualobatherbal.web.id/cara-menyembuhkan-penyakit-rematik/
Hotaru 2015. 12. 16. 11:17
Szerintem Justin az első és kész. Az 1D csak nyálaskodásról szól.
Hotaru 2015. 12. 16. 11:19
Szerintem Justin az első és kész. Az QD csak nyálaskodásról szól
Hotaru 2015. 12. 16. 11:20
Hoppá kétszer küldte el...na mindegy igy is igaz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Justin Bieber és a One Direction brit párharca cikk képei
Listamustra - Justin Bieber és a One Direction brit párharcaListamustra - Justin Bieber és a One Direction brit párharca