Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Adele, a rekordhalmozó

Adele - Adele, a rekordhalmozó

Az emberek úgy vásárolják Adele harmadik stúdiólemezét, mintha soha többé nem készülne zene. Az angol sztár november 20-án kiadott 25 című albuma világszerte rekordokat döntöget.

Az USA-ban a megjelenés hetében 3,38 millió példányt adtak el belőle. Az eddigi csúcstartó az NSYNC floridai fiúcsapat volt, amelynek 2000-es No Strings Attached című nagylemezéből 2,416 millió példány fogyott el az első héten. A zenei szakemberek többsége úgy gondolta, hogy ezt a rekordot senki sem fogja megdönteni, mivel az albumok forgalma folyamatosan csökken, a közönség egyre inkább a dalvásárlásra fókuszál.

Adele - Adele, a rekordhalmozó

A 25 az Egyesült Királyságban 800 307 példánnyal nyitott. A brit zenetörténet leggyorsabban fogyó nagylemeze eddig az Oasis manchesteri zenekar 1997-es Be Here Now című albuma volt 696 ezer példánnyal.

Németországban a kiadás hetében 263 ezer példányt értékesítettek Adele nagylemezéből. Itt az eddigi csúcstartó Herbert Grönemeyer német énekes 2007-es albuma, a 12 volt.

A hihetetlen eladási adatok javarészt az Adele körüli hatalmas médiafelhajtással magyarázhatók. A legtöbb kritikus csalódott a nagylemezben. Maga az énekesnő is azt nyilatkozta, hogy nem olyan jó, mint az előző két stúdióalbuma.

Mivel Adele és kiadója nem járult hozzá, ezért a 25 nem hallgatható meg a streamingszolgáltatóknál.

Puha József

2015. 12. 02. 16:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Glenn 2016. 06. 06. 8:52
Szüksége van egy üzleti hitel? Cégünk neve zion pénzügyi szolgáltatások korlátozott, adunk hitelt az érdekelt ügyfél, hogy keresik a hitelek, hogy javítsák a vállalkozások, hogy segíthessünk a kölcsön legfeljebb € 15 millió euró. kínálunk hitelek 3% -os kamatláb. Mi segítünk Önnek a hitelezési pénzt, hogy indítsa el az üzleti, vagy bővítse a meglévő üzleti is kínálunk személyi hitel, auto hitel, üzleti hitelek, jelzáloghitelek, mezőgazdasági hitel, vagy kölcsön bármilyen okból stb Ha szükség van egy hitel ma lépjen kapcsolatba velünk. Mi tud nyújtani akár 15 millió eurót. E-mailt kell alkalmazni: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Adele, a rekordhalmozó cikk képei
Adele - Adele, a rekordhalmozóAdele - Adele, a rekordhalmozó