Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber lemondott a trónról

Listamustra - Justin Bieber lemondott a trónról

Justin Bieber igazi úriember – írják róla. A kanadai énekes a Love Yourself című slágerével karácsony előtt harmadik hete vezette már a dalok brit listáját. Az Egyesült Királyságban rendkívül nagy hírértékkel bír, hogy ki uralja a rangsort az ünnepek alatt.

Justin Biebernek erre nagy esélye volt, mivel a december 13-án véget ért brit The X Factor 12. sorozatának győztese most nem rúgott labdába. Louisa Johnson a Forever Younggal, Bob Dylan 1974-es dalának átdolgozásával karácsony előtt csak a kilencedik helyig jutott.

Bieber felszólította rajongóit, hogy az ő slágere helyett a The Lewisham and Greenwich NHS (National Health Service) Choir, azaz az egészségügyi dolgozók kórusa jótékonysági céllal készült, még 2013 decemberében megjelent A Bridge over You című dalát vegyék meg, amely Simon & Garfunkel 1970-es Bridge over Troubled Water és a Coldplay 2005-ös Fix You című slágerének átirata. A felvétel karácsony hetében listavezető volt, 127 490 példánnyal uralta a mezőnyt.

Listamustra - Justin Bieber lemondott a trónról

Az A Bridge over You az élről a 29. helyre esett. A csúcsra visszatért Justin Bieber a Love Yourselffel. A sztár további két dallal szerepel az ötös mezőnyben: a Sorryval (két hétig volt első) a második, a What Do You Mean?-nel (öt hétig volt első) a negyedik. A kettő között Adele Hellója található. (Új Szó)

Puha József

2016. 01. 04. 14:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Bieber lemondott a trónról cikk képei
Listamustra - Justin Bieber lemondott a trónrólListamustra - Justin Bieber lemondott a trónról