Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feloszlott a Dawncore

Dawncore - Feloszlott a Dawncore

Megint elvesztettünk egy kemény együttest.
Az alábbiakban a Dawncore bejelentését olvashatjátok.

"Igen a pletyka igaz! Múlt vasárnap 9 év után hivatalosan feloszlattuk a DAWNCORE-t! Kitalálhatnánk mindenféle történetet és magyarázatot de az igazából nem lenne a mi stílusunk. Nincs utolsó turné , nincs utolsó CD , vagy újraalakulás.
Ez egy leszögezett tény : A DAWNCORE HALOTT!!!
Egyszerűen úgy éreztük nem vagyunk már képesek 100% - ig a zenekarra koncentrálni és amit félgőzzel csinálni tudnánk minőségileg meg sem közelítené az utolsó két lemezünket amibe komoly munkát fektettünk! Megszeretnénk ragadni az alkalmat hogy még egyszer kifejezzük legmélyebb hálánkat minden barátunknak, zenekarnak, promoternek, kiadónak, szervező irodának akivel valaha kapcsolatban álltunk és mindenkinek akivel csak egyszer is elvesztettük az eszünket együtt!!!!! Csakis Ti tartottatok minket életben az évek során. A tagok zenei tervei egyelőre ismeretlenek!
Még 2 koncertet fogunk játszani , az 1. Münchenben lesz augustus 15.-én a Backstage clubban a JOIN THE TEAM PLAYER showcase ?en olyan égő zenekarokkal mint a DARKEST HOUR a NEWBORN a PAIN THE TOWN RED stb??A 2. És egyben utolsó DC. koncert Budapesten lesz ugyancsak augusztusban . a dátum és a helyszín egyelőre ismeretlen de amint megtudjuk felrajuk a honlapunkra.

Keep on rockin hard

daDAWNCORE"

Traubiszadó

2002. 07. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Traubiszadó 2002. 07. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feloszlott a Dawncore cikk képei
Dawncore - Feloszlott a Dawncore