Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egymást váltó fiatalok

Listamustra - Egymást váltó fiatalok

Jól indult az év a tinikedvenceknek. A brit dallista csúcsán eddig csak ők tanyáztak, és az amerikai rangsor élén is mindössze Adele-nek jutott hely (a Hellóval) rajtuk kívül.

Az Egyesült Királyságban a kanadai Justin Bieber slágere, a Love Yourself után a szintén kanadai, tizenhét éves Shawn Mendes vezetett két hétig a Stitches című szerzeménnyel. Két hete a One Direction fiúcsapatból tavaly márciusban kivált Zayn Malik a csúcson nyitott a Pillowtalk című első szólófelvételével. A múlt héten a Lukas Graham dán fiúcsapat került vezető pozícióba (amelyet máris sokan a One Direction utódának tartanak) a 7 Yearsszel – a héten is ez a dal uralja a mezőnyt.

Listamustra - Egymást váltó fiatalok

Justin Bieber két hete ugyanazt a bravúrt hajtotta végre az amerikai Hot 100 listán, mint decemberben a briten: saját magát váltotta az élen, a Sorry után a Love Yourselffel foglalta el az első helyet. Bieber tavaly novemberben megjelent Purpose című negyedik stúdiólemezének eddigi mindhárom slágere csúcsra ért az Egyesült Királyságban és az USA-ban is. A brit rangsorban a What Do You Mean? öt, a Sorry két, a Love Yourself hat hétig vezetett. Az amerikai listán a What Do You Mean? egy, a Sorry három hétig állt az élen.

A múlt héten – nem kis meglepetésre – az amerikai rangsorban is rajt-cél győzelmet aratott Zayn a Pillowtalkkal. Egykori együttesének, a One Directionnek az USA-ban nincs listavezető zeneszáma. A fiúk a Best Song Everrel szerepeltek a legmagasabban, az ezüstérmes pozícióban. A héten Zayn a hetedik helyre esett. A csúcsra Justin Bieber tért vissza a Love Yourselffel. (Új Szó)

Puha József

2016. 02. 22. 21:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egymást váltó fiatalok cikk képei
Listamustra - Egymást váltó fiatalokListamustra - Egymást váltó fiatalok