Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A hiphopsztár váratlan lemeze

Kendrick Lamar - A hiphopsztár váratlan lemeze

Az idei Grammy Awardsból – a várakozással ellentétben – alig profitált valamit, a szakma és a közönség által is agyondicsért, tavaly márciusban kiadott To Pimp a Butterfly című albuma nem került vissza a figyelem középpontjába és az eladási listák élvonalába. Bizonyára ezért Kendrick Lamar teljesen váratlanul új lemezzel rukkolt elő.

Tulajdonképpen a kaliforniai Lamar volt a díjkiosztó legnagyobb sztárja. Tizenegy jelölést kapott, s öt díjat zsebelt be, a Legjobb rapelőadó (Alright), a Legjobb rapzenei együttműködés (Kendrick Lamar featuring Bilal, Anna Wise & Thundercat: These Walls), a Legjobb rapdal (Alright) és a Legjobb rapalbum (To Pimp a Butterfly) kategóriákban győzött, valamint Taylor Swift slágere, a Bad Blood (ebben közreműködőként hallható) videoklipje lett a legjobb zenei videó. A fő kategóriákban azonban hoppon maradt.

Kendrick Lamar - A hiphopsztár váratlan lemeze

„Úgy döntöttem, új koronggal jelentkezem. Nem árulok el róla semmit, de akár már ma éjszaka is megjelenhet. Ne kérdezzetek semmit, csak maradjatok netközelben!” – ezt az üzenetet posztolta Lamar az Instagram oldalán a lemezkiadás előtt egy nappal. Az untitled unmastered. című albumon nyolc cím nélküli szerzemény szerepel, pontosabban ezeket a felvétel időpontja alapján nevezte el. A dalok közül néhányat az elmúlt hónapokban már bemutatott, például tévés show-műsorokban.

Az untitled unmastered. különálló stúdiólemezként nem állja meg a helyét, de a zeneszámok még így is erősek, magán viselik Kendrick Lamar egyedi, dzsesszes, soulos rapstílusát.

Puha József

2016. 03. 12. 20:58

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

vendeg 2016. 04. 19. 5:47
:)
Nadia 2016. 04. 30. 16:40
hitel ajánlat között, különösen a magán - (nadia.t375@gmail.com) Azt viszont, hogy Hölgyeim, Uraim, be ezt a jó hír hitel ajánlat. Vagyok, egy adott kínál hiteleket kezdve a 2000 € 5.000.000 €, a mezők a következők szerint : pénzügyi Támogatás, ingatlanok, járművek Vásárlása, stb..., aránya 2% - ról 3% - át, attól függően, hogy mennyi a hitelfelvevő. Déplus feltételek jó. További információért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba itt : nadia.t375@gmail.com

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A hiphopsztár váratlan lemeze cikk képei
Kendrick Lamar - A hiphopsztár váratlan lemezeKendrick Lamar - A hiphopsztár váratlan lemeze