Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A megállíthatatlan Rihanna

Rihanna - A megállíthatatlan Rihanna

Rihanna az USA-ban változatlanul törtet előre. Még pár év, és két szempontból is az amerikai zenetörténet legsikeresebb szereplője lehet. Az egyik örökranglistán Mariah Carey és a The Beatles előzi meg, a másikon már csak Mariah Carey.

A barbadosi Rihanna a kanadai Drake-kel készült slágere, a Work kilencedik hete első az amerikai Billboard magazin Hot 100 rangsorában. Ez az énekesnő 14. listavezetője. Már csak Mariah Carey és a The Beatles előzi meg tizennyolc és húsz első helyezett dallal.  Rihanna eddig az SOS (2006 – három hét), az Umbrella (Rihanna featuring Jay-Z – 2007 – hét hét), a Take a Bow (2008 – egy hét), a Disturbia (2008 – két hét), a Live Your Life (T.I. featuring Rihanna – 2008 – hat hét), a Rude Boy (2010 – öt hét), a Love the Way You Lie (Eminem featuring Rihanna – 2010 – hét hét), a What’s My Name? (Rihanna featuring Drake – 2010 – egy hét), az Only Girl (In the World) (2010 – egy hét), az S&M (Rihanna featuring Britney Spears – 2011 – egy hét), a We Found Love (Rihanna featuring Calvin Harris – 2011, 2012 – tíz hét), a Diamonds (2012 – három hét) és a The Monster (Eminem featuring Rihanna – 2013, 2014 – négy hét) című szerzeményekkel uralta a mezőnyt.

Rihanna - A megállíthatatlan Rihanna

Ha összeadjuk a rangsor élén eltöltött heteket, akkor Rihanna hatvanadik hete tanyázik a csúcson. Ezzel megelőzte a The Beatlest, amelynek ötvenkilenc hét jött össze – bár azt is hozzá kell tenni, hogy a gombafejűek egyedül, s nem neves közreműködőkkel, vagy mások dalainak a közreműködőjeként vezettek. Ezen az örökranglistán már csak Mariah Carey található Rihanna előtt, aki hetvenkilenc hetet töltött a rangsor élén. Carey a Boyz II Mennel készült One Sweet Day című slágere a Hot 100 történetének leghosszabb ideig vezető zeneszáma, tizenhat hétig szerepelt a csúcson.

Puha József

2016. 04. 25. 18:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A megállíthatatlan Rihanna cikk képei
Rihanna - A megállíthatatlan RihannaRihanna - A megállíthatatlan Rihanna