Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dopeman ismét keményít

Dopeman - Dopeman ismét keményít

Egy nyerő páros Pityinger és Váradi, vagy ahogy többen ismerik Dopeman és Tyson.
Dopeman új albumát a „Lopni” c. maxival indítja útjára. A „Lopni” c. dal bár szövegében „cenzúrázatlanul” is „rádióbarát”, mégis az eddigi legkeményebb Dopeman album előhírnöke. Jó értelemben vett slágergyanús -az itthon megszokottnál sokkal igényesebb- zene és szemtelenül éles, őszinte szöveg. Ez a Dopeman-i sikerrecept. A március végén megjelent Az „Országház fantomja” album bár nem szándékoltan, de nem véletlenül... a választások előtti napokban kerül a boltokba. Dopeman-ról -még és elsősorban-, nem ez jut eszünkbe, mégis nagyon fontos, hogy itt kérem ZENE van. Nem számítógépes prüntyögésre szövegelő kényszerrapper, hanem hús-vér zenészek és az ország egyik legjobb rapper-szövegírója „hozta össze” az albumot. Nem felejtkezhetünk el Kicsi Dope Péter elévületlen érdemeiről ami a zeneszerzést és az albumon hallható gitárjátékot illeti. Dopeman ezen az albumon megint új sztárt avat Tyson személyében aki kétségkívül igen karizmatikus rap előadó és még hallani fogunk róla

Dopeman - Dopeman ismét keményít

(„én megmondtam...”). Egy dal erejéig még mindenki közösen is rappel "aki számít": Ganxta Zolle, Sub Bass Monster, Dopeman és Tyson... Akinek ez sem elég annak úgyis annyi.

Jónap Tamás

2002. 05. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 14. 0:00
Az, hogy a kartel új lemeze egy nagy szar, és még ha jó lenne akkor sem ütheti ki a nyeregből Dopeman Papát, hiszen orgonálni lehetne a tehetségbéli külömbségeket a kartel és a Dopeman brigád között.Zolee inkább iratkozzon be egy gyorstalpaló repptagozatra, hátha belesulykolnak egy kis ritmusérzéket.
Vendég 2009. 10. 27. 16:51
dopeman a császár

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dopeman ismét keményít cikk képei
Dopeman - Dopeman ismét keményítDopeman - Dopeman ismét keményít