Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A legyőzhetetlen Drake

 - A legyőzhetetlen Drake

Az amerikai albumeladási listán a Red Hot Chili Peppers sem tudta legyőzni Drake-et. A kanadai hiphopsztár Views című negyedik stúdiólemeze nyolcadik hete uralja a rangsort, s a listavezetésben utolérte Eminem 2000-es The Marshall Mathers LP című albumát. Az örökranglistán már csak két legendás, 1990-es kiadású raplemez található a Views előtt.

Vanilla Ice a To the Extreme című albumával tizenhat, MC Hammer a Please Hammer, Don’t Hurt ’Em cíművel huszonegy hétig állt az amerikai eladási rangsor élén.

Drake a héten 124 ezer példánnyal uralja a mezőnyt, ebből csupán 33 ezer az eladás, a többi a streamelés. A Red Hot Chili Peppers Los Angeles-i rockzenekar 11. stúdiólemeze, a The Getaway 118 ezer példánnyal (108 ezer az eladás) a második helyen debütált.

 - A legyőzhetetlen Drake

Drake a dalok amerikai és brit listáját is vezeti. A nigériai Wizkid és az angol Kyla közreműködésével készült One Dance című slágere az előbbin hetedik, az utóbbin 12. hete első. A brit példányszáma folyamatosan csökken, ez a trónfosztást vetíti elő. Továbbra is a Cookin’ on 3 Burners ausztrál funk-soul trió This Girl című 2009-es dalának Kungs francia producer által készített, harmadik hete az ezüstérmes pozícióban szereplő remixe az első számú listavezető-esélyes, amelyet az ausztrál Kylie Auldist énekel. (Új Szó)

Puha József

2016. 07. 06. 18:19

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A legyőzhetetlen Drake cikk képei
 - A legyőzhetetlen Drake - A legyőzhetetlen Drake