Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hogy lesz ebből ünneplés?

Take That - Hogy lesz ebből ünneplés?

1991. július 12-én jelent meg a Take That bemutatkozó dala, a Do What U Like, amely ugyan nem lett sikeres, a brit listán csak a 82. helyig jutott, de elindított egy csodás pályafutást. Ennek tehát huszonöt éve, s az együttes szeretné megünnepelni a jubileumot: új stúdiólemezt tervez, és koncertezni is akar. Pontosabban egyelőre az öt énekes közül csak hárman…

A manchesteri Take That legutóbbi, 2014 novemberében kiadott III című stúdióalbumát Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald készítette. Az előzőt, a 2010 novemberében megjelent Progress címűt még öten jegyzik – ez volt az első nagylemez, amelyen Robbie Williams is közreműködött, aki 1995-ben távozott az együttesből.

Howard Donald elmondta, két egykori társukkal is beszéltek már a tervezett folytatásról, de többet nem árult el. A bennfentesek szerint Robbie egyelőre kivár, Jason Orange viszont elzárkózott a közös munkától.

Take That - Hogy lesz ebből ünneplés?

A Take Thatnek tizenkét brit listavezető slágere van. 1993-ban a Pray (négy hétig), a Luluval készült Relight My Fire (két hétig), a Babe (egy hétig), 1994-ben az Everything Changes (két hétig), a Sure (két hétig), 1995-ben a Back for Good (négy hétig), a Never Forget (három hétig), 1996-ban a How Deep Is Your Love (három hétig), 2006-ban a Patience (négy hétig), 2007-ben a Shine (két hétig), 2008-ban a Greatest Day (egy hétig), 2014-ben a These Days (egy hétig) szerepelt az élen. (Új Szó)

Puha József

2016. 07. 12. 18:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hogy lesz ebből ünneplés? cikk képei
Take That - Hogy lesz ebből ünneplés?Take That - Hogy lesz ebből ünneplés?