Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kid Rockot is váratlanul érte

Szinte az egész világot meglepte a szőke szexbomba, Pamela Anderson bejelentése, miszerint ex-férjétől, Tommy Lee-től elkapta a Hepatitis C vírust. A hír azonban Pam jelenlegi barátját, Kid Rockot is meghökkentette…

Pamela állítása szerint akkor kapta meg a veszélyes betegséget, amikor Tommy-val egyszer közös tűt használtak tetováláskor. Az ex-feleség szerint ennek már több éve, és azzal vádolja férjét, hogy nem közölte vele azt, hogy fertőzött, annak ellenére, hogy házasok voltak.

Tommy szóvivője szerint ez ostoba rágalom, és Pamela csak azt akarja elérni, hogy a több hónapja folyó gyermek-elhelyezési perben ő maradjon alul. A szilikonos melleiről közismert Anderson ugyanis a legutóbbi bírósági tárgyaláson 37 pontból álló vádiratot nyújtott be Tommy ellen, azonban egyik állítását sem tudta bizonyítani. Így Lee szerint ez most csak egy újabb trükk ellene.

Mint utóbb egy interjú során kiderül, melyet Kid Rock adott egy showműsornak két nappal Pamela bejelentését követően, a jelenlegi barát mit sem tudott az egészről, sőt ő is csak a napilapokból értesült arról, hogy barátnője súlyos beteg.

Kid elmondása szerint közvetlenül a kirobbanó botrány előtti estén együtt volt Andersonnal, aki egy szóval sem említette neki, hogy mire készül. Ráadásul ő egyáltalán nem látta a nőt betegnek, és arról sem tudott, hogy az elmúlt időben az lett volna, annak ellenére, hogy Pamela azt nyilatkozta az újságoknak, hogy mostanában nagyon rosszul érzi magát…

Zoli

2002. 07. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Zoli 2002. 07. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »