Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magyar dalok Vitáris Ivánéktól

Ivan & The Parazol - Magyar dalok Vitáris Ivánéktól

Az Ivan & The Parazol eddig angol nyelvű szerzeményekkel hódított, de van egy magyar slágere is, a Jól áll nekem az élet, amely az In Air magyar verziója. A rockzenekar a napokban jelentette meg az első magyar nyelvű, három felvételt tartalmazó Festők, Építészek, Szobrászok, Zenészek és egyéb Komédiások című EP-jét, amelyhez F.É.S.Z.E.K. címmel közel tizenöt perces kisfilmet forgatott.

Természetesen mindhárom dal: a Dobd ki, a Ha megnyitod a szíved (a Love Is Like magyar változata), és az Illés Kislány, add a kezed című slágerének az átdolgozása is felcsendül a filmben, amely egy párra, Tündére és Marcira épül. A fiatalok az Ivan & The Parazol koncertjén keresik egymást, a legendás Fészek Művészklub termeiben és a mai magyar underground világában.

Ivan & The Parazol - Magyar dalok Vitáris Ivánéktól

Több zenész is feltűnik a filmben, például a Mary PopKids és a Middlemist Red tagjai. A legkülönlegesebb szereplő Bródy János nemcsak a forgatáson vett részt, hanem ő írta a Ha megnyitod a szíved szövegét, és a Kislány, add a kezed is az ő szerzeménye, amelyet Szörényi Leventével jegyez. A film a budapesti Toldi Moziban debütált. Már a legnagyobb videomegosztó portálon is megtekinthető. (Új Szó)

Puha József

2016. 07. 28. 18:58

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magyar dalok Vitáris Ivánéktól cikk képei
Ivan & The Parazol - Magyar dalok Vitáris IvánéktólIvan & The Parazol - Magyar dalok Vitáris Ivánéktól