Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett az olimpia himnusza

Katy Perry - Megérkezett az olimpia himnusza

Az idei labdarúgó-Európa-bajnokság ismét bebizonyította, hogy egy-egy sportesemény hivatalos dalával általában nem lehet nagy sikert elérni. De ez nem is annyira fontos. Hatalmas megtiszteltetés a zenészeknek az, ha elkészíthetik valamelyik sportrendezvény indulóját, a felkérés egyfajta tisztelgés az addigi munkásságuk előtt.

Az idei „focis dalnak”, David Guetta francia producer és Zara Larsson svéd énekesnő This One’s for You című felvételének a sikere is elmaradt Guetta előző slágereinek sikerétől.

Az idei nyári olimpiai játékok himnuszát Katy Perry énekli. A Rise július 14-én jelent meg, a videoklipje másnap debütált. A kaliforniai énekesnő nem szerepel a klipben, amelyben nagy sportmomentumokat kötöttek csokorba. Perry elmondása szerint már régóta érlelődött benne a dal. Nem akart vele a következő stúdiólemezéig várni, s mivel az olimpia jó apropónak tűnt, végre elkészült vele, és szerencsére erre esett az illetékesek választása. Max Martin, Savan Kotecha és Ali Payami közreműködésével írta.

Katy Perry - Megérkezett az olimpia himnusza

Egy nappal Katy Perry után egy másik amerikai csillag, Britney Spears is új zeneszámmal rukkolt elő. A szebb éveket is megélt énekesnő a G-Eazy rapperrel készült Make Me… című felvétellel a készülő, kilencedik stúdióalbumát harangozza be.

Puha József

2016. 07. 30. 19:26

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett az olimpia himnusza cikk képei
Katy Perry - Megérkezett az olimpia himnuszaKaty Perry - Megérkezett az olimpia himnusza