Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Négyből kettő – visszaszorulóban a Shape of You

Listamustra - Négyből kettő – visszaszorulóban a Shape of You

Ed Sheeran angol énekes Shape of You című világslágere a számunkra négy legfontosabb zenepiac közül kettőn trónfosztott lett. A brit listát tizenhárom, a miénket tizenegy hétig vezette. Mindkét rangsorban rajt–cél győzelemmel vetettek véget a dal tündöklésének, ami kis híján az amerikai és a német listán is sikerült. A Shape of You az előbbit 11., az utóbbit 14. hete uralja.

Egyesült Királyság

A hivatalosan pihenőpályán lévő One Direction, eredetileg öttagú angol–ír fiúcsapatból a már korábban kivált Zayn Malik, valamint Niall Horan és Louis Tomlinson után negyedikként Harry Styles jelentkezett szólófelvétellel – a Sign of the Times 62 900 példánnyal (39 428 példány az eladás) a brit rangsor csúcsán debütált. (Pontosabban Louis Tomlinson szólóban közreműködőként, Steve Aoki floridai születésű zenész Just Hold On című zeneszámának az énekeseként mutatkozott be.)

Magyarország

Nálunk – a várakozásnak megfelelően – Ákos EP-je, a Szabadon kezdett az első helyen, amelyen a címadó szerzemény négy változata és az Átölel című dal három verziója szerepel.

Amerikai Egyesült Államok

Kendrick Lamar kaliforniai hiphopsztár pénteken jelentette meg a negyedik, Damn című stúdiólemezét, amelynek beharangozója, a Humble című felvétel az amerikai listán az ezüstérmes pozícióba iratkozott fel.

Németország

A német rangsor második helyére a Die Toten Hosen düsseldorfi punk-rock együttes Unter den Wolken című zeneszáma érkezett meg.

Puha József

2017. 04. 15. 18:24

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Négyből kettő – visszaszorulóban a Shape of You cikk képei
Listamustra - Négyből kettő – visszaszorulóban a Shape of You