Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A VígMajálison debütál A GRUND – vígszínházi fiúzenekar

 - A VígMajálison debütál A GRUND – vígszínházi fiúzenekar

A Vígszínház idén is különleges programokkal ünnepli születésnapját! Május 1-én 15 órára várják a közönséget, a VígMajálison a vígszínházi kisfilmek premierje és A GRUND - vígszínházi fiúzenekar bemutatkozó koncertje mellett számos meglepetéssel, többek között a vígszínházban forgatott sorozat premierjével készülnek a társulat művészei. A belépés díjtalan.

Mi történik akkor, ha a filmesek beszabadulnak a színházba? Nem csak a kulisszák mögé látnak, hanem izgalmas sztorikat is találnak! A Vígszínház társulata nagy fába vágta a fejszéjét, kisfilmeket forgattak. A rendhagyó sorozat 7 epizódja a színészek és a színházi dolgozók örömeit és kínlódásait tárja elénk, görbe tükrön keresztül. A rendező Hartung Attila, a producer Eszenyi Enikő.

Megalakult és a VígMajálison lép fel először A GRUND - vígszínházi fiúzenekar! A Pál utcai fiúk című zenés játékot őszi bemutatója óta több mint 65 ezren látták a Vígszínházban, az előadás dalaiból a Tom-Tom Records gondozásában készült kiadvány már az aranylemezt is megkapta. Az előadás főszereplői közül néhányan úgy döntöttek, zenekart alapítanak és együtt zenélnek a közönség legnagyobb örömére. A zenekar tagjai: Wunderlich József, Zoltán Áron, Ember Márk, Medveczky Balázs és Fesztbaum Béla. Dalok élőben A Pál utcai fiúkból és sok egyéb meglepetés!  

A filmvetítések és a koncert mellett számos meglepetést tartogat a társulat. Ezen a napon a nagy titokra is fény derül, azt is megtudhatja, milyen előadásokkal várják a közönséget a 122. évadban. A délután folyamán 5% kedvezménnyel lehet megvásárolni a következő évadra szóló bérletet, jegyeket pedig 10%-kal olcsóbban lehet váltani. Azoknak sem kell elkeseredni, akik nem tudnak május 1-jén Budapestre utazni.

2017. 04. 28. 15:43

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A VígMajálison debütál A GRUND – vígszínházi fiúzenekar cikk képei
 - A VígMajálison debütál A GRUND – vígszínházi fiúzenekar