Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Listamustra 2017/36. hét

Listamustra - Listamustra 2017/36. hét

A Despacitónak a dalok amerikai rangsorában – akárcsak két hete a németben – is sikerült a csúcsbeállítás. A világsláger tizenhatodik hete első, s utolérte az örökranglista élén tanyázó One Sweet Day-t. Mariah Carey és a Boyz II Men zeneszáma 1995-ben és 1996-ban uralta tizenhat hétig a mezőnyt. Az abszolút csúcsszerzés azonban – Németországhoz hasonlóan – az USA-ban sem jön össze.

Óriási várakozás előzte meg a dalok német rangsorának a múlt heti kiadását, mivel a Despacito remixének, Luis Fonsi és Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekeseknek, valamint Justin Bieber kanadai szupersztárnak esélye volt egyeduralkodóvá válnia az ottani örökranglistán. Nem sikerült! Az alkalmi triónak a Boney M.-mel kell megosztania az első helyet. A Rivers of Babylon – a Despacitóhoz hasonlóan – tizenhét hétig állt a német rangsor élén, 1978-ban. Azt már most tudjuk, hogy az USA-ban sem jön össze az abszolút csúcsszerzés, a jövő héten a spanyol nyelvű megasláger trónfosztott lesz. Taylor Swift újdonsága, a héten kizárólag az első három nap rádiójátszási adatai alapján a 77. pozícióban bemelegítő Look What You Made Me Do veszi át a vezetést. A felvétel az Egyesült Királyságban az élen nyitott. Akármilyen hihetetlen, a pennsylvaniai énekesnőnek ez az első listavezetője Európa legfontosabb zenepiacán. A második hely volt az eddigi csúcspozíciója, amit három szerzeménnyel, a Love Story (2008), az I Knew You Were Trouble (2012) és a Shake It Off (2014) cíművel ért el. A Look What You Made Me Do Taylor Swift november 10-én megjelenő Reputation című hatodik stúdióalbumát vezeti fel.

 

Listavezető dalok

Amerikai Egyesült Államok – Luis Fonsi & Daddy Yankee featuring Justin Bieber: Despacito (Remix)

Egyesült Királyság – Taylor Swift: Look What You Made Me Do

Németország – Axwell Λ Ingrosso: More Than You Know

Magyarország – Ákos: Szabadon

 

Nincs német visszaút a Despacitónak

Az amerikai Billboard magazin Hot 100 rangsorának élvonalában nincs változás: a Despacito mögött a második helyen a Wild Thoughts (DJ Khaled featuring Rihanna, Bryson Tiller), a harmadikon a Bodak Yellow – Money Moves (Cardi B) szerepel. A TOP 10-ben egy új belépő található: tizennégy pozíciót ugorva a tizedik három amerikai hiphopzenész: Yo Gotti rapper, Nicki Minaj rapper és Mike WiLL Made-It producer-rapper zeneszáma, a Rake It Up. Justin Bieber új slágere, a BloodPop® név alatt dolgozó Michael Tucker kansasi producerrel készített Friends a 20. helyen startol.

Zenerajongók egy csoportja abban bízott, hogy a Despacito visszatérhet a német lista csúcsára, s ezzel egyeduralkodó lehet az ottani örökrangsorban. Ez nem sikerült, maradt az ezüstérmes pozícióban. Második hete a 2008 és 2013 között működött Swedish House Mafia trió kétharmada, Axwell és Sebastian Ingrosso (a harmadik tag a görög származású Steve Angello volt) szerzeménye, a More Than You Know az első. A tízes mezőnyben két újdonságra lelünk. A Look What You Made Me Do (Taylor Swift) a negyedik, RAF Camora osztrák hiphopsztár felvétele, a Primo a hatodik helyre érkezett meg.

A mi Single (track) Top 40 listánkat megszakításokkal 18. hete Ákos uralja a Szabadon című EP-jével, amelyen a címadó dal négy változata és az Átölel három verziója hallható. Az Imagine Dragons Las Vegas-i zenekar 2012-es keltezésű slágere, a Demons a 20., Kis Grófo zeneszáma, a #Lávkóma a 23., Macklemore washingtoni hiphopzenész és Skylar Grey wisconsini énekesnő felvétele, a Glorious a 37., Willcox magyar lemezlovas-producer dala, az In My Head a 38. pozícióba iratkozott fel. A rádióállomásaink tizedik hete a Despacitót játsszák a leggyakrabban.

 

Listavezető nagylemezek

Amerikai Egyesült Államok – Brand New: Science Fiction

Egyesült Királyság – Queens of the Stone Age: Villains

Németország – RAF Camora: Anthrazit

Magyarország – Ganxsta Zolee és a Kartel: K.O.

 

Amerikai rockerek diadala a brit piacon

Az USA-ban ezúttal sem kellett túl sok az első hely megszerzéséhez. Egy New York-i rockegyüttes, a Brand New debütált az élen az ötödik, Science Fiction című stúdióalbumával, 58 ezer példánnyal, amelyből 55 ezer az eladás. Az élmezőnyben még három új jelzésű korong tanyázik. Kodak Black floridai rapper ötödik mixtape-lemeze, a Project Baby 2 50 ezerrel (csak 8 ezer az eladás) az ezüstérmes, a Neck Deep walesi pop-punk zenekar harmadik stúdióalbuma, a The Peace and the Panic 32 ezerrel (29 ezer az eladás) a negyedik, Dave East New York-i rapper lemeze, a Paranoia: A True Story 26 ezerrel (12 ezer az eladás) a kilencedik pozícióban kezdett.

A brit TOP 10 felét újdonságok adják. A Queens of the Stone Age kaliforniai rockegyüttes hetedik stúdióalbuma, a Villains rajt–cél győzelmet aratott, 32 056 példánnyal, amelyből 30 196 az eladás. Egy másik amerikai rockzenekar, a philadelphiai The War on Drugs negyedik stúdiólemeze, az A Deeper Understanding a harmadik, a PVRIS massachusettsi poptrió második stúdióalbuma, az All We Know of Heaven, All We Need of Hell a negyedik, az 1998 és 2012 között működött Westlife ír fiúkvintett egyik énekese, Shane Filan harmadik szólólemeze, a Love Always az ötödik, a Fifth Harmony floridai lánykvartett (az ötödik tag, Camila Cabello tavaly decemberben intett búcsút társainak) harmadik stúdióalbuma, a Fifth Harmony a tizedik helyet foglalta el.

A német tízes mezőnyben hat új jelzésű korong szerepel. RAF Camora ötödik szólólemeze, az Anthrazit a csúcson, a Queens of the Stone Age albuma (Villains) az ezüstérmes pozícióban nyitott. A további négy német zenészek munkája. Metrickz rapper nagylemeze, a Xenon a harmadik, a Mr. Hurley & Die Pulveraffen folkegyüttes albuma, a Tortuga az ötödik, az Eskimo Callboy metálzenekar nagylemeze, a The Scene a hatodik, egy másik metálegyüttes, a Die Apokalyptischen Reiter albuma, a Der Rote Reiter a tizedik helyen startol.

Nálunk második hete Ganxsta Zolee és a Kartel nagylemeze, a K.O. a legkelendőbb kiadvány. A negyvenes mezőnyben három újdonság található. Az Aurevoir. hazai zenekar albuma, az ethno-beat a harmadik, Horváth Tamás nagylemeze, az Egyedül megyek tovább a 13., Kövi Szabolcs albuma, az Aludj szépen a 40. pozícióba érkezett meg. A mozikban taroló Pappa Pia című film zenéje tizennyolcat ugorva a 20. helyre jött fel.

Puha József

2017. 09. 05. 20:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Chris 2017. 09. 14. 22:12
Ha sürgős hitre van szüksége a pénzügyi igények megoldására, akkor 3000 és 80 000 000 dollár közötti kreditet tudunk nyújtani. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus 100% garantált kölcsönökkel. Érdeklődés esetén a hitelek kamatlába (3%) kérjük, forduljon hozzánk e-mailben a Lapolendersfirm@gmail.com
Mária Ádám 2017. 09. 22. 10:00
A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésem szerint kevesebb mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamatlábbal történt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com
Mrs.Emilia Fedorcakova 2017. 11. 06. 22:35
UPDATE ON LOAN REQUIREMENT If you are in need of some financial support and you can pay back the loan at a given period.? *Need 100% financing contact Email : (bdsfn.com@gmail.com ) (anatiliatextileltd@gmail.com) (bdsfn.com@gmail.com) What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email us today via email:(bdsfn.com@gmail.com) For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com Name : Country : Phone number : Amount Needed as Loan : Purpose of Loan : Have you applied for loan online before (yes or no) Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Best Regards. Mrs.Emilia FedorcakovaUPDATE ON LOAN REQUIREMENT If you are in need of some financial support and you can pay back the loan at a given period.? *Need 100% financing contact Email : (bdsfn.com@gmail.com ) (anatiliatextileltd@gmail.com) (bdsfn.com@gmail.com) What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email us today via email:(bdsfn.com@gmail.com) For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com Name : Country : Phone number : Amount Needed as Loan : Purpose of Loan : Have you applied for loan online before (yes or no) Email : bdsfn.com@gmail.com Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Best Regards. Mrs.Emilia Fedorcakova
bullsindia 2017. 11. 16. 6:02
Do you need a financial help? Are you in any financial crisis or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your debt or pay off your bills or start a good business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital services from local banks and other financial institutes? Here is your chance to obtain a financial services from our company. We offer the following finance to individuals- *Commercial finance *Personal finance *Business finance *Construction finance *Business finance And many More: and many more at 2% interest rate; Contact Us Via Email:bullsindia187@gmail.com
lurad punk 2018. 06. 24. 13:04
Gyors hitel 24 Alkalmazzunk most rugalmas személyi kölcsönként. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget. luradpunk@gmail.com A gyors hitel-alkalmazás 24 személyi kölcsönként Rugalmas. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget.   luradpunk@gmail.com .

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Listamustra 2017/36. hét cikk képei
Listamustra - Listamustra 2017/36. hét