Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hatalmas sikerű újrakiadás

George Michael - Hatalmas sikerű újrakiadás

A nyári hónapokban az összes brit listavezető nagylemez ötvenezer alatti példányszámmal uralta a mezőnyt. Ennek tudatában 56 088 példány már kimagasló eredmény, a héten egy görög származású angol énekes ennyivel foglalta el a rangsor csúcsát (54 594 az eladás). Ráadásul nem is új albummal.

Az 1990 szeptemberében megjelent második szólólemezének új változatával lett első. A korong sikeréhez nagyban hozzájárult az előadó, George Michael tavaly decemberi halála. De nem ez adta az apropót a Listen Without Prejudice Vol. 1 című album újbóli kiadásához, azon már az énekes is dolgozott. Az első, az 1987 októberében megjelent Faith című szólólemeze 2011-ben került forgalomba felújított, kibővített verzióban.

George Michael - Hatalmas sikerű újrakiadás

A Listen Without Prejudice Vol. 1 mellé a legenda 1996-os MTV Unplugged felvételét csomagolták – az akusztikus koncerten az addigi három szólóalbumáról (a harmadik az 1996-os Older) és egykori együttesétől, a Wham!-től adott elő dalokat. Kapható négylemezes változatban is, az egy remixeket és ritkaságokat tartalmazó CD-vel, valamint egy DVD-vel egészül ki.

Az albumra felkerült az énekes Fantasy című szerzeményének (az 1990-es Waiting for That Day és Freedom! ’90 című kislemezeinek B oldalas zeneszáma) az új verziója, amely Nile Rodgers amerikai producer, gitáros közreműködésével készült. Őt még George Michael kérte fel.

Puha József

2017. 10. 30. 19:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hatalmas sikerű újrakiadás cikk képei
George Michael - Hatalmas sikerű újrakiadásGeorge Michael - Hatalmas sikerű újrakiadás