Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tarol Camila Cabello első világslágere

Camila Cabello - Tarol Camila Cabello első világslágere

Aki figyeli napjaink zenei történéseit, az eredetileg öttagú Fifth Harmony floridai lánycsapatot biztosan ismeri. A legtöbben név szerint azonban csak egy énekesnőt tudnak megnevezni, Camila Cabellót, de ő már nincs az együttesben, tavaly decemberben vált ki. S úgy tűnik, jól tette. Első világslágerét ünnepelheti.

A Fifth Harmonyt az amerikai The X Factor második, 2012-es évadában alapították meg, a versenybe külön-külön jelentkező énekesnőkből. A harmadik helyen végzett, a zenei tehetségkutató tévéműsor atyja, a zsűritag Simon Cowell karolta fel a csapatot.

A kubai, havannai születésű, Floridában élő Camila Cabello közreműködőként is szép sikert ért el, Shawn Mendes (I Know What You Did Last Summer) és Machine Gun Kelly (Bad Things) zeneszámában énekelt. Első szólódala, a Crying in the Club fogadtatása még elmaradt a várttól, az amerikai listán a 47., a briten a 12. pozícióig jutott vele. A Young Thug atlantai rapperrel készített Havana című szerzeménnyel viszont már szólóban is beírta magát a zenetörténetbe.

Camila Cabello - Tarol Camila Cabello első világslágere

A Havana az Egyesült Királyságban negyedik hete a legnagyobb példányszámban fogyó felvétel, a héten a fő rangsorban is átvette a vezetést. Az USA-ban tizenhárom helyet ugorva a hetedik, Németországban kettőt javítva a második, idehaza a 36. pozícióba tért vissza, a 23. helyen is járt már.

Puha József

2017. 11. 06. 20:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tarol Camila Cabello első világslágere cikk képei
Camila Cabello - Tarol Camila Cabello első világslágereCamila Cabello - Tarol Camila Cabello első világslágere