Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tarol 2017 karácsonyának slágere

Ed Sheeran - Tarol 2017 karácsonyának slágere

2017 Ed Sheerannel indult, s úgy néz ki, vele is zárul. Ha ez stratégia volt, akkor gratulálunk az angol énekesnek és stábjának, tökéletesen bejött. Az év első negyedében főleg a Shape of You-val hódított, most, az utolsó hetekben a Perfect új változatával arat.

Ed Sheeran január 6-án egy új módszert kipróbálva egyszerre két szerzeménnyel rukkolt elő, a Shape of You-val és a Castle on the Hill-lel. Az előbbivel az amerikai rangsort tizenkét, a britet tizennégy, a németet tizenöt hétig uralta. A március 3-án kiadott ÷ (Divide) című harmadik stúdióalbumáról a harmadik kislemezdal a Galway Girl volt, a negyedik pedig a Perfect. Az utóbbi szeptember 26-án jelent meg. Egy újabb ügyes húzásként a már szép sikert elért zeneszámból új, akusztikus verzió készült, Sheeran az amerikai Beyoncéval énekli. A duett november 30-án debütált. Nyilvánvaló volt, hogy a karácsonyi slágerlisták csúcsát célozzák meg vele, mint ahogyan az is, világszerte könnyedén el is foglalhatja azokat. A Perfect a héten a brit és a német rangsorban már átvette a vezetést. Az előrejelzések szerint a jövő héten az amerikaiban is első lesz.

Ed Sheeran - Tarol 2017 karácsonyának slágere

Ed Sheeran odahaza, az Egyesült Királyságban a negyedik felvételével szerepel az élen. A Shape of You előtt 2014-ben a Singgel egy, a Thinking Out Louddal két hétig tanyázott a csúcson. Németországban a Perfect a második listavezetője.

Puha József

2017. 12. 11. 20:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tarol 2017 karácsonyának slágere cikk képei
Ed Sheeran - Tarol 2017 karácsonyának slágereEd Sheeran - Tarol 2017 karácsonyának slágere